Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πλούσιος και… απολυμένος: «Παίζω γκολφ και έχω γυναίκες με μεγάλα στήθη» (+video)

Ελλάδα 13:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πλούσιος και… απολυμένος: «Παίζω γκολφ και έχω γυναίκες με μεγάλα στήθη» (+video)

ΝΕΑ

Πλούσιος και… απολυμένος: «Παίζω γκολφ και έχω γυναίκες με μεγάλα στήθη» (+video)

ΝΕΑ

Μεγάλο στέλεχος της Apple, ιδιοκτήτης μίας Mercedes-Benz SLR McLaren, κατάλαβε για τα καλά ότι πιο έξυπνο θα ήταν να παραμένει σιωπηλός όταν το χιούμορ του είναι χοντροκομμένο.

Advertisement
Advertisement

Στο διαδίκτυο, και συγκεκριμένα στο Tik Tok, υπάρχει ένας τύπος με το όνομα Daniel Mac ο οποίος έχει γίνει διάσημος πλησιάζοντας άλλους πλούσιους και διάσημους με εντυπωσιακά αυτοκίνητα ρωτώντας τους τι κάνουν στην ζωή τους για να οδηγούν τέτοια αυτοκίνητα.

Συνήθως, μετά από μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας, ο ξαφνιασμένος ιδιοκτήτης απαντά με κάτι έξυπνο ή με κάτι απλό για να ξεμπερδεύει από την άβολη κατάσταση.

Όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο οδηγός μίας Mercedes-Benz SLR McLaren των 500.000 ευρώ είχε διάθεσή να “ανοιχτεί” περισσότερο.

Advertisement
Advertisement

Στην κλασική ερώτηση λοιπόν, και με εμφανή την διάθεση να κάνει λίγο πιο πικάντικο χιούμορ, απαντά ότι έχει στην κατοχή του αυτό το αυτοκίνητο γιατί “Παίζω γκολφ, και χαϊδεύω μεγάλα στήθη. Λείπω επίσης τα Σαββατοκύριακα και παίρνω μεγάλες διακοπές. Και έχω και ένα απίστευτο συμβόλαιο με τον οδοντίατρο”.

H όλη ιστορία θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί, μέσα σε χαζά γέλια και εξυπνάδες. Όμως η προβολή του video στο διαδίκτυο προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Ο κύριος που βλέπουμε με το άκομψο χιούμορ είναι ένα μεγαλοστέλεχος της Apple, o οποίος βρισκόταν στην εταιρία για 22 ολόκληρα χρόνια. Ονομάζεται Tony Belvis, ήταν ένας από τους αντιπροέδρους της εταιρίας, και μάλιστα είχε τόσο φήμη για τα επαγγελματικά του επιτεύγματα που του άρεσε να τον ονομάζουν “Belvinator“.

Advertisement

H προβολή του video έβαλε άδοξο τέλος στην καριέρα του, καθώς υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από χιλιάδες των 1,4 εκατομμυρίων viewers που το είδαν. Τα παράπονα έφτασαν στην ίδια την Apple, εστιάζοντας κυρίως στην αναφορά του στα γυναικεία στήθη, κάτι που οδήγησε και στην απόλυσή του.

Ο ίδιος ζήτησε συγνώμη αλλά μάλλον αργά. Στο μέλλον πάντως θα είναι σίγουρα πιο προσεκτικός. Και ίσως πιο επιλεκτικός σε ότι θεωρεί καλή ζωή (αν και χούι βγαίνει τελευταίο, όπως λένε…).

@itsdanielmac Quite the occupation this man has ✍️ #mercedesbenz #supercarstiktok #slr #car ♬ original sound – DANIEL MAC
Advertisement


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Alpina B3 «βάζει τα γυαλιά» σε Mercedes-AMG GT και SLR McLaren (VIDEO)
Έτσι θα μπορούσε να είναι η Mercedes SLR-AMG του μέλλοντος
Mercedes-AMG SLR Concept: Η εκπληκτική επανεκκίνηση του supercar;