Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πυροσβεστικό όχημα έβαλε φωτιά σε βενζινάδικο! (+video)

Ελλάδα 20:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πυροσβεστικό όχημα έβαλε φωτιά σε βενζινάδικο! (+video)

ΝΕΑ

Πυροσβεστικό όχημα έβαλε φωτιά σε βενζινάδικο! (+video)

ΝΕΑ

Ένα πυροσβεστικό όχημα στο Ντιτρόιτ, πήγαινε με αρκετά μεγάλη ταχύτητα σε ένα περιστατικό που η παρουσία του ήταν απαραίτητη αλλά τελικά κατέληξε να βάλει φωτιά σε ένα βενζινάδικο μετά από σύγκρουση με δύο αυτοκίνητα.

Advertisement
Advertisement

Τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας του πρατηρίου καυσίμων δείχνουν ότι το πυροσβεστικό όχημα κινείται με τα φώτα του να αναβοσβήνουν.

Αυτό σημαίνει πως ήταν στο δρόμο για ένα άλλο σημείο όπου είχε κληθεί η πυροσβεστική και πήγαινε όσο πιο γρήγορα γινόταν- πιθανώς και με τις σειρήνες να ακούγονται δυνατά. Ωστόσο, ο οδηγός ενός μαύρου Lincoln Navigator μάλλον δεν κατάλαβε τι γίνεται και περνώντας κάθετα στη διασταύρωση, εμβόλισε το πυροσβεστικό όχημα. Αυτό με τη σειρά του, εξετράπη της πορείας του και κατέληξε πάνω σε ένα van που ανεφοδιαζόταν μέσα στο βενζινάδικο.

Advertisement
Advertisement

Η δύναμη αυτής της πρώτης σύγκρουσης έστειλε το αμερικάνικο SUV σε μια κολώνα φωτισμού στη γωνία της διασταύρωσης, ενώ το πυροσβεστικό όχημα κατέληξε με το μπροστινό του μέρος στο κτίριο του καταστήματος. Η πρόσκρουση πάνω στο van που ήταν δίπλα στην αντλία, εκτός του ότι το κατέστρεψε ολοσχερώς, πυροδότησε και μια φωτιά που ευτυχώς, δεν κράτησε πολύ- μια και ήταν άμεσα οι πυροσβέστες στο σημείο με όλο τους τον εξοπλισμό. Η αστυνομία του Ντιτρόιτ ερευνά το περιστατικό αλλά δεν έχει ακόμη προσδιορίσει ποιος φταίει. Τα επτά άτομα που εμπλέκονται στο ατύχημα υπέστησαν μικρούς τραυματισμούς που δεν προκαλούν ανησυχία.

Διαβάστε ακόμα:
Για να μην είναι μόνη της η 6τροχη Mercedes G-Class
Στα άκρα με το Toyota GR Yaris (VIDEO)
Εντυπωσιακή πρεμιέρα για την Extreme E (VIDEOS)