Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιοί διάσημοι δεν μπορούν να αγοράσουν Ferrari;

Ελλάδα 23:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιοί διάσημοι δεν μπορούν να αγοράσουν Ferrari;

ΝΕΑ

Ποιοί διάσημοι δεν μπορούν να αγοράσουν Ferrari;

ΝΕΑ

Πολύ συζήτηση έγινε πρόσφατα για την «απαγόρευση» της Ferrari στον Justin Bieber να αγοράσει αυτοκίνητό της, μετά τις «προσωπικές πινελιές» του δημοφιλούς pop star στην 458 που είχε αγοράσει καινούργια το 2015.

Advertisement
Advertisement

Ο Καναδός pop star όμως, δεν είναι ο μόνος που «κέρδισε» με την αξία και τα τερτίπια του, το προνόμιο να θεωρείται persona non grata στις ανά τον κόσμο εγκαταστάσεις της Ferrari.

Στην άτυπη αυτή λίστα (μια και η Ferrari δεν επιβεβαιώνει πως υπάρχει κάτι τέτοιο- επισήμως) με τους αποκλεισμένους celebrities, ήρθε να προστεθεί πρόσφατα και η οικογένεια Kardashian.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική εκδοχή της Marca, το όνομα της οικογένειας των Kardashians ήρθε να προστεθεί δίπλα σε εκείνα του Justin Bieber και του Floyd Mayweather, για τους οποίους ισχύει το ίδιο… απαγορευτικό από τη μεριά της Ιταλικής εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Η αλήθεια είναι πως ότι έχουμε δει μέχρι τώρα, που «συνδέει» τις αδερφές Kardashians με τα μοντέλα της Ferrari, δεν φαίνεται να «θίγει» με κάποιο τρόπο την πολιτική της Ferrari.

Η πολιτική της Ferrari είναι ξεκάθαρη απέναντι σε όλους, με τις επιφυλάξεις να διατυπώνονται από την πρώτη στιγμή που κάποιος –διάσημος και μη- εκφράζει έμπρακτα το ενδιαφέρον για την αγορά κάποιου καινούργιου μοντέλου.

Advertisement

Οι επεμβάσεις που «επιτρέπονται» στα αυτοκίνητά της που αφορούν στους τροχούς, στο χρώμα του αμαξώματος αλλά και στα πρόσθετα που μπορούν να τοποθετηθούν πάνω του.

Είναι πολύ συγκεκριμένες και όποιος παρεκκλίνει από αυτές τις οδηγίες, έρχεται αντιμέτωπος με τη σχετική απαγόρευση και τον αποκλεισμό από την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου- αλλά και τη συντήρησή του σε επίσημους αντιπροσώπους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί η Ferrari απαγόρευσε στον Bieber να αγοράζει αυτοκίνητά της;
Leclerc: Τράκαρε την Ferrari του Lauda στο Μονακό!
Τι κάνουν στην Ελλάδα σπάνιες Mercedes, Maybach και το τρίκυκλο του 1886; (+video)