Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Γιατί η Ferrari απαγόρευσε στον Bieber να αγοράζει αυτοκίνητά της;

Ελλάδα 16:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Γιατί η Ferrari απαγόρευσε στον Bieber να αγοράζει αυτοκίνητά της;

ΝΕΑ

Γιατί η Ferrari απαγόρευσε στον Bieber να αγοράζει αυτοκίνητά της;

ΝΕΑ

Ο Justin Bieber επέστρεψε στους παλιούς (κακούς) του τρόπους και αυτή τη φορά ξεκίνησε… πόλεμο με τη Ferrari.

Advertisement
Advertisement

Οι ιθύνοντες της Scuderia έχουν βαρεθεί τα καμώματα του τραγουδιστή και αποφάσισαν να του απαγορεύσουν να αγοράζει καινούργιες Ferrari από τους επίσημους αντιπροσώπους της.

Το 2015 ο Bieber είχε στη συλλογή αυτοκινήτων του και μία Ferrari 458 η οποία είχε… υποφέρει στα χέρια του. Αρχικά της είχε προσθέσει ένα body kit προκειμένου να αποκτήσει μεγαλύτερο πλάτος, ενώ στη συνέχεια της άλλαξε χρώμα με μεμβράνη -κίνηση που απαγορεύουν οι Ιταλοί. Επίσης ο Καναδός super star την παρατούσε για εβδομάδες στο L.A. καθώς όπως έλεγε ο ίδιος ξεχνούσε που πάρκαρε και τέλος τη δάνειζε σε φίλους του, που είχαν συλληφθεί να οδηγούν μεθυσμένοι ή και υπό την επήρεια ουσιών.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari έδειξε στον Bieber ευθύς εξαρχής πως αυτά του τα καμώματα την ενοχλούν, αλλά αυτός όχι μόνο την έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του αλλά έβγαλε την 458 και σε δημοπρασία. Το τελευταίο ήταν το… κερασάκι στην τούρτα της υπομονής για τους Ιταλούς, οι οποίοι τον απέκλεισαν εφ όρου ζωής τόσο από το Maranello όσο και από τις επίσημες αντιπροσωπείες τους στις ΗΠΑ.

Αυτό σημαίνει πως ο Bieber, μπορεί να αγοράζει από εδώ και στο εξής μόνο μεταχειρισμένες Ferrari. Ή να προτιμήσει μοντέλα των Lamborghini και  McLaren. Για αρχή και μέχρι να αποκτήσουν και αυτές πρόβλημα μαζί του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μία «πρησμένη» Ferrari 458 Italia από τη Liberty Walk
Τι μας δείχνει ο Conor McGregor στη Ferrari 458;
Μια Ferrari 458 από τη μαφία στην αστυνομία (+VIDEO)