Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιος οδηγεί μία Ferrari F8 Tributo και δηλώνει απλά ντράμερ; (+Video)

Ελλάδα 14:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιος οδηγεί μία Ferrari F8 Tributo και δηλώνει απλά ντράμερ; (+Video)

ΝΕΑ

Ποιος οδηγεί μία Ferrari F8 Tributo και δηλώνει απλά ντράμερ; (+Video)

ΝΕΑ

Για να έχεις στην κατοχή σου μία πανάκριβη Ferrari θα πρέπει να βγάζεις πολλά χρήματα από την δουλειά σου. Ή να πουλάς τρέλα. Ή και τα δύο μαζί.

Advertisement
Advertisement

Aν δεν το γνωρίζετε ήδη, ένας από τους διάσημους που έχει αναδείξει το TikTok ονομάζεται Daniel Mac και η έμπνευση που είχε και τον έχει εκτοξεύσει σε παγκόσμια περσόνα είναι να σταματά τους οδηγούς διαφόρων πανάκριβων αυτοκινήτων και να τους ρωτά τι δουλειά κάνουν.

Αυτή τη φορά έπιασε λαβράκι. Όχι μόνο στο αυτοκίνητο, μία πανέμορφη Ferrari F8 Tributo αλλά και στον οδηγό της. Αν και του πήρε λίγο καιρό να αντιληφθεί ποιος ήταν (και με την βοήθεια του κοινού) τελικά αντιλήφθηκε ότι απέναντί του βρισκόταν ο Tommy Lee.

Για όσους επίσης δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο Tommy Lee να υπενθυμίσουμε ότι μέσα στο ταραχώδες και πληθωρικό από καταχρήσεις πάσης φύσεως βιογραφικό του υπάρχει καταγεγραμμένη η συμμετοχή του ως ντράμερ στην διάσημη ροκ μπάντα Motley Crew αλλά και ο γάμος του με την Pamela Anderson από τον οποίο προέκυψε και ένα διάσημο οικογενειακό βίντεο ιδιαίτερων στιγμών.

Advertisement
Advertisement

Για τους Αμερικάνους αυτά και μόνο αρκούν για να τον εκτοξεύσουν στην κατηγορία των υπερ-σελέμπριτι, με την περιουσία του να υπολογίζεται πάνω από τα 70 εκατομμύρια δολάρια. Οπότε είναι φυσική και η αμηχανία του όταν βρίσκεται απέναντι σε ένα μικρόφωνο και καλείται να απαντήσει στην ερώτηση για το πως έχει καταφέρει να αποκτήσει την Ferrari.

Aπό αναρτήσεις του Τommy Lee γνωρίζουμε ότι την αγόρασε φέτος το καλοκαίρι, και ότι απολαμβάνει τα 700 άλογά της και τις κορυφαίες τις επιδόσεις (0-100 χλμ.ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα).

Advertisement

Στο video όμως φαίνεται να πιάνεται απροετοίμαστος στο να πει κάποια ετυμόλογη έξυπνη ατάκα. Με τα πολλά δηλώνει ότι το επάγγελμά του είναι ντράμερ (και κάτι άλλο που κόβεται από την λογοκρισία). Τουλάχιστον ξοδεύει με γούστο τα χρήματα που κέρδισε με τόσο κόπο…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Advertisement

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Mac (@itsdanielmac)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ferrari F8 Tributo των 818 PS (+video)
Μέσα στο έτος η αποκάλυψη της διαδόχου της Ferrari F8 Tributo
Συγκριτικό: Ferrari F8 Tributo vs Lamborghini Huracan Evo RWD vs McLaren 765LT vs Porsche 911 Turbo S vs Porsche 718 Cayman GTS

Advertisement