ΝΕΑ

Ποιος κερδίζει στην απόλυτη κόντρα των θηρίων; (+video)

Ελλάδα 12:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιος κερδίζει στην απόλυτη κόντρα των θηρίων; (+video)

ΝΕΑ

Ποιος κερδίζει στην απόλυτη κόντρα των θηρίων; (+video)

ΝΕΑ

Το Tesla Cybertruck στήνεται στην ευθεία απέναντι στο ηλεκτρικό Hummer σε μία μάχη βαρέων βαρών με ένα μόνο νικητή.

Advertisement
Advertisement

Το πολυαναμενόμενο Tesla Cybertruck αναμετρήθηκε πρόσφατα με το GMC Hummer EV σε έναν αγώνα dragster, δίνοντας μια γεύση από τις επιδόσεις τους στον πραγματικό κόσμο.

Ο Mat Watson του Carwow, που προσκλήθηκε από την Tesla για να δοκιμάσει το Cybertruck, οργάνωσε την κόντρα στο Gigafactory της Tesla στο Austin του Τέξας.

Και τα δύο οχήματα, που διαθέτουν κορυφαίες εκδόσεις με τρεις ηλεκτροκινητήρες, είναι από τα πιο βαριά στην κατηγορία τους.

Advertisement
Advertisement

Με βάρος 3.134 κιλά και 4.700 κιλά αντίστοιχα, αυτά τα κολοσσιαία φορτηγά έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων επιτάχυνσής τους με ηλεκτροκινητήρες.

Παρά το τεράστιο βάρος τους, η άμεση ροπή των ηλεκτροκινητήρων τους τα εκτόξευσε από τη γραμμή σαν supercars. Το Cybertruck, παρά τη χαμηλότερη ιπποδύναμη, αντιστάθμισε με το σημαντικά ελαφρύτερο βάρος του.

Στους αγώνες έλξης και στις ρεπρίζ, το Cybertruck αναδείχθηκε ξεκάθαρος νικητής, αφήνοντας πίσω το Hummer EV παρά τις προσπάθειες εξισορρόπησης του βάρους με την προσθήκη πέντε επιβατών στο Cybertruck.

Advertisement

Ωστόσο, σε μια αναπάντεχη ανατροπή, το GMC Hummer EV κέρδισε τη δοκιμή πέδησης από τα 120 χλμ/ώρα έως την πλήρη στάση, ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα δεδομένης της σημαντικής διαφοράς βάρους μεταξύ των οχημάτων.

Αυτό το απροσδόκητο αποτέλεσμα προκάλεσε εικασίες σχετικά με την απόδοση των φρένων του πρωτότυπου Cybertruck, δεδομένου ότι βρίσκεται ακόμη σε φάση προπαραγωγής.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Επίσημο: Όλες οι λεπτομέρειες του Tesla Cybertruck (τιμές, video)
Με Tesla λεωφορεία η Ελλάδα;
Αποκαλύφθηκε στο Instagram το εσωτερικό του Tesla Cybertruck (+video)