Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πιο πορτοκαλί Ferrari, δεν έχετε ξαναδεί!

Ελλάδα 13:18
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πιο πορτοκαλί Ferrari, δεν έχετε ξαναδεί!

ΝΕΑ

Πιο πορτοκαλί Ferrari, δεν έχετε ξαναδεί!

ΝΕΑ

Η Mansory παρουσιάζει το τελευταίο δείγμα της δουλειά της πάνω σε μια Ferrari 812 GTS, την οποία ονομάζει «Stallone» και είναι ότι πιο… πορτοκαλί έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

Advertisement
Advertisement

Μάντεις δεν είμαστε αλλά μάλλον οι δικηγόροι της Ferrari θα πρέπει να δουλεύουν ήδη στο νέο εξώδικο της Ιταλικής εταιρείας προς την Γερμανική εταιρεία βελτιώσεων.

Η Mansory μόλις ολοκλήρωσε τις εργασίες για το τελευταίο μοντέλο της Ferrari 812 GTS και αυτό που μας αποκάλυψε, πραγματικά μπορεί να είναι έως και εξοργιστικό για κάποιους φανατικούς της Ιταλικής φίρμας. Η Γερμανική εταιρεία βελτιώσεων αποκάλυψε για πρώτη φορά τη Stallone GTS που βασίζεται στην 812 GTS τον Μάρτιο του 2021. Οι επεμβάσεις της Mansory είχαν κυρίως να κάνουν με την αισθητική του αμαξώματος σε θέμα αεροδυναμικής. Τώρα, το τελευταίο δείγμα Stallone GTS, είναι φινιρισμένο σε μια ιδιαίτερα προκλητική απόχρωση του πορτοκαλί.

Η Mansory έχει πραγματοποιήσει διάφορες αεροδυναμικές αναβαθμίσεις στην 812. Αυτές περιλαμβάνουν έναν διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα, πλαϊνές ποδιές και ένα χαρακτηριστικό πίσω μέρος με νέο διαχύτη και μεγάλη αεροτομή. Το αυτοκίνητο έχει επίσης τροχούς 21 ιντσών μπροστά και 22 ιντσών πίσω, με ελαστικά 265/30 και 335/25 αντίστοιχα. Επεμβάσεις έχουν γίνει και στην μονάδα διαχείρισης του κινητήρα, έτσι ώστε ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 λίτρων της Stallone GTS να αποδίδει 830 ίππους και 740 Nm ροπής.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η αντιπροσωπεία της Mansory δεν θα μπορούσε να είναι αλλού
Δικαστικό «χαστούκι» της Ferrari στη Mansory
Το Mansory Stallone GTS είναι Ferrari 812 GTS με αναβολικά

 

Advertisement

 

 

Advertisement