Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Mansory Stallone GTS είναι Ferrari 812 GTS με αναβολικά

Ελλάδα 6:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Mansory Stallone GTS είναι Ferrari 812 GTS με αναβολικά

ΝΕΑ

Το Mansory Stallone GTS είναι Ferrari 812 GTS με αναβολικά

ΝΕΑ

Καλώς ορίστε το Mansory Stallone GTS ένα άγριο, εντυπωσιακό και ανοιχτό super αυτοκίνητο που κατασκευάζετε για όσους πιστεύουν ότι η στάνταρ Ferrari 812 GTS είναι νωθρή και με χαμηλό προφίλ.

Advertisement
Advertisement

Η Ferrari 812 GTS δεν έχει αρκετά μεγάλη αεροτομή για εσάς; Η Mansory είναι εδώ για να σας σώσει την ημέρα.

Η Mansory ισχυρίζεται πως έχει… βελτιώσει την 812 GTS, σε όλους τους τομείς. Από την εμφάνιση (εσωτερικά και εξωτερικά) ως τον 6,5 λίτρων V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα.

Το Ιταλικό GT αποδίδει τώρα την τρομακτική απόδοση των 830 ίππων και 740 Nm ροπής (η κίνηση είναι στους πίσω τροχούς). Η διαφορά είναι στους 30 ίππους περισσότερο από το κανονικό.

Advertisement
Advertisement

Η τελική ταχύτητα είναι στα 345 χλμ με το 0-100 στα 2,8 δευτερόλεπτα. Η αύξηση της τελικής ταχύτητας μπορεί να είναι μόνο 5 χλμ και να μην εντυπωσιάζει, αλλά είναι η πίσω αεροτομή η οποία θα σας αφήσει άφωνους.

Το υπόλοιπο bodykit είναι όλο από ανθρακονήματα, αλλά για την Mansory έχουν μεγάλη σημασία οι τροχοί, που είναι σφυρήλατες ζάντες 22 ιντσών.

Advertisement

Στο εσωτερικό, το η Mansory δημιουργεί μια σπορ ατμόσφαιρα που συνδυάζει τη λειτουργικότητα και την άνεση. Το σπορ τιμόνι, ειδικά σχεδιασμένο για την «Stallone GTS», καθώς και τα πεντάλ αλουμινίου.

Advertisement

Ταυτόχρονα, το εσωτερικό, το οποίο είναι πλήρως επενδυμένο με δέρμα, πληροί τα πρότυπα πολυτέλειας που ισχύουν για όλες τις ολοκληρωμένες μετατροπές Mansory. Σχεδόν όλα τα εξαρτήματα του εσωτερικού έχουν επενδυθεί με μπλε δέρμα και λευκό δέρμα ενώ υπάρχουν λεπτομέρειες, από ανθρακονήματα. Κεντημένα λογότυπα και φωτιζόμενα πάνελ στα περβάζια της πόρτας ολοκληρώνουν την εσωτερική εικόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η ήδη βελτιωμένη Mansory-Ferrari 488 εξωθείται στα άκρα
Πως γυρίστηκε το launch film της Ferrari 812 GTS (video)
Οδηγική και ηχητική απόλαυση με τη Ferrari 812 GTS (video)

Advertisement