Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η αντιπροσωπεία της Mansory δεν θα μπορούσε να είναι αλλού

Ελλάδα 3:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η αντιπροσωπεία της Mansory δεν θα μπορούσε να είναι αλλού

ΝΕΑ

Η αντιπροσωπεία της Mansory δεν θα μπορούσε να είναι αλλού

ΝΕΑ

Το πρώτο της κατάστημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα άνοιξε η Γερμανική Mansory που ασχολείται με τις βελτιώσεις «ιδιαίτερων» αυτοκινήτων και οι προτάσεις για τους πελάτες της, είναι πραγματικά ξεχωριστές.

Advertisement
Advertisement

Η Mansory δημιουργεί ειδικές Rolls-Royce Cullinan, Lamborghini Urus και Mercedes G-Class μεταξύ άλλων, για το πελατολόγιό της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Γερμανικός βελτιωτικός οίκος Mansory άνοιξε τον πρώτο του εκθεσιακό χώρο στο Ντουμπάι, προκειμένου να καλύψει την ζήτηση που έχουν οι προτάσεις του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Με αφορμή τη δημιουργία του πρώτου φυσικού καταστήματος στο Ντουμπάι, η Mansory κατασκεύασε τρεις προτάσεις χαρακτηριστικές, βασισμένες στη Rolls-Royce Cullinan, τη Lamborghini Urus και τη Mercedes-AMG G-Class.

Οι ειδικές αυτές εκδόσεις των για τα ΗΑΕ εμφανίζονται στο νέο κατάστημα μαζί με πολλές ακόμα προτάσεις της εταιρείας. Ο εκθεσιακός χώρος 800 τετραγωνικών μέτρων, μπορεί να χωρέσει έως και είκοσι οχήματα και ένα από τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει είναι ο τοίχος με όλα τα σχέδια τροχών της Mansory. Για τους επισκέπτες, η Mansory έχει ένα άνετο σαλόνι με πολλά δείγματα για την προσαρμογή των οχημάτων.

Advertisement
Advertisement

Τα τρία αυτοκίνητα που είναι εκδόσεις «Special UAE» διατίθενται σε διχρωμία, χρησιμοποιώντας γκρι ή μωβ ως βάση σε συνδυασμό με μαύρο. Τα bodykit περιλαμβάνουν φαρδιές προεκτάσεις φτερών, αεραγωγούς στα καπό, ειδικής σχεδίασης προφυλακτήρες με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, διαχύτες, επιπλέον πτερύγια και μεγάλες αεροτομές. Οι ιδιοκτήτες των «Special UAE» μοντέλων, θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια σειρά βελτιώσεων για την απόδοση του κινητήρα.

Ο βελτιωτικός οίκος δεν προσδιόρισε τον αριθμό για την περιορισμένη παραγωγή του κάθε μοντέλου, όπως επίσης δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα στοιχεία για το κόστος– κάτι που συνηθίζει έτσι και αλλιώς η εταιρεία. Από προηγούμενες δουλειές πάντως, που έχει μαθευτεί εκ των υστέρων το κόστος, τίποτα από αυτά που παρουσιάστηκαν τώρα στο νέο κατάστημα, δεν θα είναι «απλά ακριβό».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Mansory ασχολήθηκε με την Aston Martin DBX
Δικαστικό «χαστούκι» της Ferrari στη Mansory
H Mansory «αγριεύει» το Audi RS7

Advertisement

 

 

 

Advertisement