Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο είναι το πιο δυνατό υβριδικό supercar στον κόσμο;

Ελλάδα 7:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιο είναι το πιο δυνατό υβριδικό supercar στον κόσμο;

ΝΕΑ

Ποιο είναι το πιο δυνατό υβριδικό supercar στον κόσμο;

ΝΕΑ

Η Ferrari ετοιμάζει μια πιο σκληροπυρηνική έκδοση της SF90 Stradale που θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2022 αλλά για όσους βιάζονται, η Novitec έχει τη λύση.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση της Ferrari SF90 Stradale, εξελίσσεται με τον εσωτερικό κωδικό «Versione Speciale» και θα έχει κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση για καλύτερες επιδόσεις.

Σε περίπτωση όμως που κάποιος δεν θέλει να περιμένει την ειδική αυτή έκδοση που ετοιμάζει η Ferrari, μπορεί να απευθυνθεί στη Novitec για να πάρει το νέο ειδικό πακέτο αναβάθμισης της εμφάνισης αλλά και των επιδόσεων που προτείνει ο βελτιωτικός οίκος. Επεμβαίνοντας στο λογισμικό της κεντρικής μονάδας διαχείρισης του κινητήρα αλλά και στην εξάτμιση του υβριδικού Ιταλικού supercar, η Novitec προσφέρει τη δυνατότητα σε όποιον το επιθυμεί, να έχει 1.110 ίππους κάτω από το δεξί του πόδι.

Advertisement
Advertisement

Η αύξηση της απόδοσης κατά 110 ίππους σε σχέση με την εργοστασιακή έκδοση του μοντέλου, έχει κάνει την επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, υπόθεση 2,4 δευτερολέπτων (2,5” χρειάζεται η εργοστασιακή έκδοση). Τα 200 χλμ./ώρα από στάση, έρχονται σε μόλις 6,3 δευτερόλεπτα (από 6,7”), ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνάει τα 340 χλμ./ώρα, χωρίς όμως να γίνεται πιο συγκεκριμένη η Novitec επί του θέματος.

Αυτοί οι αριθμοί είναι προφανώς εντυπωσιακοί και η Novitec υπόσχεται επίσης μια ακόμη πιο άμεση απόκριση στο γκάζι και καλύτερη επιτάχυνση με όλες τις σχέσεις του κιβωτίου ταχυτήτων. Άλλες αναβαθμίσεις προσανατολισμένες στην απόδοση περιλαμβάνουν ένα κιτ ανάρτησης με σκληρότερα ελατήρια, το οποίο μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά μπροστά και 25 χιλιοστά πίσω. Εμφανισιακά, η SF90 Stradale της Novitec παραμένει σχετικά διακριτική εξωτερικά.

Advertisement

Υπάρχουν αρκετές βελτιώσεις στην εμφάνιση, με μια νέα μπροστινή αεροτομή με αποσπώμενα πλαϊνά τμήματα, εξαρτήματα από ανθρακόνημα για το μπροστινό καπό και –προαιρετικά- νέα μπροστινά φτερά με αλλαγμένη σχεδίαση. Η Novitec προτείνει επίσης και κάποια διαφορετικά σχέδια για τις ζάντες ελαφρού κράματος, με διάμετρο 20 και 21 ιντσών. Στο εσωτερικό η Novitec λέει ότι μπορεί να προσθέσει πολλά στοιχεία εξατομίκευσης, με εκτενή χρήση δέρματος και Alcantara, σε οποιοδήποτε χρώμα επιθυμεί ο κάθε ενδιαφερόμενος για τα καθίσματα και όχι μόνο.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Novitec… πειράζει την Lamborghini Huracan STO (+video)
Δείτε μία 30 εκ. δολαρίων Ferrari να τρακάρει στο Le Mans! (+video)
Η Ferrari έδειξε το αγωνιστικό της για το Le Mans