Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο ξεπούλησε σε μόλις 24 ώρες;

Ελλάδα 7:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ποιο αυτοκίνητο ξεπούλησε σε μόλις 24 ώρες;

ΝΕΑ

Ποιο αυτοκίνητο ξεπούλησε σε μόλις 24 ώρες;

ΝΕΑ

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν μεγάλη ζήτηση στην Ευρώπη. Κάποιο από αυτά όμως έσπασε κάθε ρεκόρ.

Advertisement
Advertisement

Βρισκόμαστε στον αστερισμό της ηλεκτροκίνησης, ιδίως σε κάποιες χώρες όπως η Νορβηγία ή άλλες της Δυτικής Ευρώπης, όπου οι συνθήκες γίνονται διαρκώς και ευνοϊκότερες για την κίνηση τέτοιων οχημάτων.

Βρισκόμαστε επίσης και στον αστερισμό των Κορεατών, με τα ηλεκτρικά μοντέλα των Hyundai και Kia να τυγχάνουν γενικής αναγνώρισης όχι μόνο από τους ειδικούς αλλά και από το αγοραστικό κοινό.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που έγινε με το νέο Ioniq 6. Η εταιρία είχε σε πρώτη φάση διαθέσιμα 2.500 αυτοκίνητα για τις μεγάλες αγορές της Ευρώπης.

Advertisement
Advertisement

Οι χώρες οι οποίες είχαν επιλεγεί ήταν η Γερμανία, η Βρετανία, η Γαλλία, η Νορβηγία και η Ολλανδία.

Και το Hyundai Ioniq 6 First Edtiion κατάφερε να ξεπουλήσει μέσα σε μόλις μία ημέρα! Και παρά το γεγονός ότι η τιμή της συγκεκριμένης περιορισμένης έκδοσης φθάνει στην Γερμανία στα 66.400 ευρώ.

Advertisement

Η Hyundai υποστηρίζει ότι όσοι εξασφάλισαν τις παραγγελίες τους θα παραλάβουν τα αυτοκίνητά τους μέσα στον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2023, ενώ όσοι δεν τα κατάφεραν θα έχουν μία προσφορά από τον τοπικό dealer.

Η συγκεκριμένη έκδοση First Edition είναι προφανές ότι έχει το κορυφαίο μηχανικό πακέτο, με τους δύο ηλεκτροκινητήρες, την τετρακίνηση και την μεγάλη μπαταρία των 77,4 kWh.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Hyundai Ioniq 6 έσπασε τα ταμεία
Πώς θα έμοιαζε το Hyundai Ioniq 6 ως στέισον;
Γιατί το νέο Hyundai Ioniq 6 θα αφήσει εποχή; (+video)