Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιό αυτοκίνητο πωλείται με καπέλο 2 εκατ. στη «μαύρη» αγορά;

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιό αυτοκίνητο πωλείται με καπέλο 2 εκατ. στη «μαύρη» αγορά;

ΝΕΑ

Ποιό αυτοκίνητο πωλείται με καπέλο 2 εκατ. στη «μαύρη» αγορά;

ΝΕΑ

Μπορεί ο πλανήτης να περνάει μεγάλη οικονομική κρίση, όμως όπως φαίνεται οι πλούσιοι έχουν άλλα «προβλήματα» να τους απασχολούν.

Advertisement
Advertisement

Σκεφτείτε ένα από τα μεγάλα προβλήματα του κόσμου. Μπείτε στην θέση ενός ανθρώπου που αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες. Ελάτε στην κατάσταση ενός αφόρητα πλούσιου ανθρώπου ο οποίος θέλει να αγοράσει μία Mercedes-AMG One αλλά θα πρέπει να κάνει υπομονή αρκετούς μήνες ή και χρόνια.

Για όλα όμως υπάρχει μία λύση. Ακόμα και για αυτόν τον αναξιοπαθούντα συνάνθρωπό μας. Ο οποίος έχει τα 2,7 εκατομμύρια που κοστίζει το αυτοκίνητο όμως δεν μπορεί να το βάλει στο γκαράζ του.

Η λύση αυτή βρίσκεται κάπου στο Μόναχο, σε έναν αντιπρόσωπο πώλησης πανάκριβων και σπάνιων αυτοκινήτων. Ο οποίος έβγαλε διαδικτυακή ανακοίνωση ότι πουλάει μία “θέση” αγοράς της Mercedes-AMG One, με καπέλο 2 εκατομμυρίων ευρώ. Στα 4,7 εκατομμύρια δηλαδή.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για μία συνήθη πρακτική κάποιων επιτήδειων εμπόρων να αγοράζουν ένα slot παραγωγής ενός μοντέλου και μετά να το πωλούν με όσο κέρδος αυτοί επιθυμούν, εκμεταλλευόμενοι την τρέλα κάποιων να αποκτήσουν το αυτοκίνητο.

Πολύ δε περισσότερο όταν μιλάμε για μόλις 275 μονάδες στις οποίες θα φτιαχτεί αυτή η ακραία Mercedes-AMG. Και που όλες έχουν πωληθεί όλο αυτό τον καιρό που η εταιρία προσπαθούσε να το φέρει στην παραγωγή.

Advertisement

Σύμφωνα με την αγγελία, η συγκεκριμένη One θα είναι έτοιμη κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά. Και μάλιστα, μιας και δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, είναι πιθανό ο αγοραστής να μπορεί να επιλέξει το χρώμα ή τον εξοπλισμό.

Τώρα αν το “καπέλο” των 2 εκατομμυρίων φαίνεται εντελώς εκτός λογικής, σκεφτείτε ότι θα λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα ενός συνανθρώπου μας. Και τι αξία έχουν δύο ψωροεκατομμύρια μπροστά στην ευτυχία ενός ανθρώπου;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mercedes-AMG One: Ξεκίνησε η παραγωγή, ποια η διαδικασία;
H Mercedes-AMG One σκορπά ανατριχίλες στην πίστα (+video)
Η Mercedes-AMG One στο Goodwood ξεσήκωσε τους πάντες (+video)