Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποιοι θα οδηγούν τα 7θέσια Citroen C3 Aircross; (+video)

Ελλάδα 18:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποιοι θα οδηγούν τα 7θέσια Citroen C3 Aircross; (+video)

ΝΕΑ

Ποιοι θα οδηγούν τα 7θέσια Citroen C3 Aircross; (+video)

ΝΕΑ

Η Citroen παρουσιάζει το νέο C3 Aircross σε μια έκδοση που θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και επτά επιβάτες. Η Citroen προσαρμόζει τα μοντέλα της προκειμένου να ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες της εκάστοτε αγοράς.

Advertisement
Advertisement

Με μήκος που φτάνει τα 4,32 μέτρα, το νέο Citroen C3 Aircross στην… επιμηκυμένη έκδοσή του που θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 7 επιβάτες, έρχεται να κάνει τη διαφορά στη γκάμα της Γαλλικής εταιρείας. Θα διατίθεται παράλληλα με την 5θέσια έκδοση του μοντέλου, κάνοντας έτσι δύο τις προτάσεις της Citroen στην κατηγορία των B-SUV.

Το μοντέλο σχεδιάστηκε με γνώμονα τις αγορές της Ινδίας, της Νοτιοανατολικής Ασίας και της Νότιας Αμερικής και έχει κάποιες διαφορές από το Citroen C3 Aircross με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Εύλογα το 7θέσιο C3 Aircross, μοιάζει λίγο με το μεγαλύτερο SUV στη γκάμα της Citroen, το C5 Aircross, υιοθετώντας την αισθητική με τα «χωριστά» εμπρός φωτιστικά σώματα.

Advertisement
Advertisement

Στο εσωτερικό το ταμπλό παραμένει όπως το ξέρουμε στο ανανεωμένο C3 Aircross, κάτι που σημαίνει πως το ρόλο του πίνακα των οργάνων παίζει η οθόνη 7 ιντσών, ενώ στο κέντρο του ταμπλό και ψηλά, βρίσκουμε την οθόνη αφής των 10 ιντσών. Το πλεονέκτημα που προκύπτει από την 7θέσια διαμόρφωση, είναι σημαντικό για τις χώρες που θα «υποδεχτούν» το μοντέλο.

Ο χώρος αποσκευών έχει χωρητικότητα που κυμαίνεται από 482 έως 511 λίτρα. Το νέο C3 Aircross βασίζεται σε μια μεγαλύτερη σε μήκος εκδοχή της πλατφόρμας CMP, η οποία θα χρησιμοποιηθεί επίσης από το «Ευρωπαϊκό» C3 Aircross έστω και με διαφορετικές επιλογές σε ότι έχει να κάνει με τα κινητήρια σύνολα. Το νέο B SUV, αρχικά θα είναι διαθέσιμο με τον PureTech των 1,2 λίτρων που αποδίδει 110 ίππους, ενώ θα ακολουθήσει μια αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi 130 EAT8
Citroen C3: Νέες δελεαστικές εκδόσεις
Συγκριτικό: Citroen C3 1.2 EAT vs Hyundai i20 1.0T DCT vs Skoda Fabia 1.0 TSI DSG

Advertisement