Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ερχεται Ελλάδα η Sin Cars …

Ελλάδα 21:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερχεται Ελλάδα η Sin Cars …

ΝΕΑ

Ερχεται Ελλάδα η Sin Cars …

ΝΕΑ

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η βουλγαρική Sin Cars σκοπεύει να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και σε άλλα κράτη της βαλκανικής χερσονήσου μεταξύ των οποίων και η χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η Sin Cars ιδρύθηκε πριν από δέκα χρόνια με σκοπό να εξελίξει και να κατασκευάσει το δικό της supercar. Δεν ήταν κάτι καινούργιο, ως είδηση, αλλά το ενδιαφέρον ήταν αυξημένο, καθώς η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε στη Βουλγαρία.

Με τη επικράτηση της ηλεκτροκίνησης, τα στελέχη της εταιρείας αποφάσισαν να εμπλακούν και σε αυτόν τον τομέα, δημιουργώντας το δικά τους αντίστοιχα μοντέλα. Το πιο πρόσφατο από αυτά είναι το αμιγώς ηλεκτρικό βαν με την ονομασία L CITY για το οποίο οι άνθρωποι της Sin Cars έχουν μεγάλα σχέδια.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η βουλγαρική εταιρεία ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να δημιουργήσει ένα καινούργιο εργοστάσιο στη Ρουμανία στο οποίο θα κατασκευάζει τα μοντέλα της. Ωστόσο, το πιο ενδιαφέρον είναι ότι υπέγραψε συμφωνία με την Ολλανδία, τη Γερμανία και την Ελλάδα, για να διαθέσει 10 ηλεκτροκίνητα L CITY ως το τέλος της χρονιάς.

Πέραν της Βουλγαρίας, η Sin Cars αντιπροσωπεύεται και στη Γερμανία στην οποία προσπαθεί να εδραιωθεί όσο το δυνατόν, να αποκτήσει κάποιο αγοραστικό κοινό εκεί και να γίνει γνωστή ευρύτερο. Η επένδυσή της στη Ρουμανία έχει ως αρχικό στόχο να δημιουργήσει αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα τα οποία να εξυπηρετούν τις μεταφορικές ανάγκες επαγγελματιών.

Advertisement

Το νέο εργοστάσιό της θα ανεγερθεί στην περιοχή Giurgiu, η οποία βρίσκεται στη νότια Ρουμανία, πολύ κοντά στην έδρα της εταιρείας που είναι στο Ruse, πλησίον των συνόρων των δύο χωρών τα οποία ουσιαστικά είναι το εκεί τμήμα του Δούναβη που τις χωρίζει. Όπως ανακοινώθηκε, ο απώτερος στόχος των στελεχών της είναι να κατασκευάζουν 20.000 οχήματα ετησίως στα επόμενα χρόνια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί η Stellantis θα εισάγει van στην Ευρώπη από την Ρωσία;
Οδηγούμε το ηλεκτρικό Ford e-Transit στην Ισπανία (+τιμές)
VW ID. Buzz: Επίσημη πρεμιέρα για τον ηλεκτρικό διάδοχο ενός θρύλου