Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Χάρη Βαφειά;

Ελλάδα 12:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Χάρη Βαφειά;

ΝΕΑ

Ποια είναι τα αγαπημένα αυτοκίνητα του Χάρη Βαφειά;

ΝΕΑ

Ιδιαίτερα αδυναμία στα αυτοκίνητα έχει ο πλοιοκτήτης Χάρης Βαφειάς αλλά δύο είναι που ξεχωρίζει…

Advertisement
Advertisement

Ο Χάρης Βαφειάς είναι ένας από τους πιο γνωστός αλλά κυρίως από τους επιτυχημένους Έλληνες πλοιοκτήτες. Η καταγωγή του είναι από τη Χίο και ο αριθμός των πλοίων που διαχειρίζεται μέσω των εταιρειών του αγγίζουν σχεδόν τα… 100.

Πολλοί είναι αυτοί που τον έχουν μάθει και μέσα από την τηλεόραση και πρόσφατα από το Dragons Den. Μπορεί να είναι ένας από τους πιο πλούσιους Έλληνες αλλά ο χαρακτήρας του είναι απλός, το χιούμορ δεν λείπει από ην καθημερινότητά του και όπως είναι φυσικό έχει αδυναμία τόσο σε σκάφη όσο και σε αυτοκίνητα.

Και στις δύο περιπτώσεις οι αδυναμίες του είναι εκκεντρικές. Στην περίπτωση της θάλασσας, ο ίδιος δηλώνει πως έχει λατρεύει τα ταχύπλοα σκάφη Cigarette, τα οποία ξεχωρίζουν για την σπορ σχεδίασή τους αλλά και την ικανότητα που έχουν να κινούνται με περισσότερα από 100 μίλια στο νερό.

Advertisement
Advertisement

Το αυθεντικό 4×4

Από την άλλη και αναφορικά με τα οχήματα που έχουν… ρόδες, οι αγάπες του είναι δύο. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα εκτός δρόμου το Hummer H1 είναι αυτό που το βλέπει και… λιώνει, καθώς θεωρεί πως το συγκεκριμένο είναι το απόλυτο καθαρόαιμο και αυθεντικό 4×4.

Ο ίδιος πάντως διαθέτει στην συλλογή του ένα Hummer H2 αλλά όχι της… σειράς.

Advertisement

Γνήσιος Petrolhead και… Ιmpreza

Επιπλέον ξεχωρίζει ένα ακόμα το οποίο βρίσκεται στο γκαράζ του. Ο λόγος για την αγωνιστική εκδοχή του Subaru Impreza που θεωρεί ότι είναι ένα από τα πλέον μοναδικά οχήματα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ.

Advertisement

Γι’ αυτά τα δύο όταν μιλάει, στάζει… μέλι, ενώ ως γνήσιος Petrolhead έχει και άλλα σπορ (και όχι μόνο) μοντέλα στο πολυτελές γκαράζ του…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στο σφυρί το Hyundai της Γιάννας Αγγελοπούλου! (+video)
Τα νέα της πιάτσας, 403…
SUV κάνει κομμάτια Lamborghini Huracan (+video)

Advertisement