Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 403…

Ελλάδα 11:32
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα νέα της πιάτσας, 403…

ΝΕΑ

Τα νέα της πιάτσας, 403…

ΝΕΑ

Η ώρα άλλαξε, οι υψηλές θερμοκρασίες έμειναν και οι αλλαγές στο χώρο του αυτοκινήτου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Όπως αμείωτη παραμένει και η ενημέρωση κάθε Δευτέρα…

Advertisement
Advertisement

Φίλες και φίλοι καλησπέρα, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά σε όλους του Έλληνες ανά την υφήλιο.

Η 28η Οκτωβρίου πέρασε και όλοι μαζί γιορτάσαμε την Επέτειο του «ΟΧΙ» στους Ιταλούς το οποίο βροντοφωνάξαμε πριν από 83 χρόνια! Ένα ΌΧΙ που μας είχε ενωμένους με κοινό στόχο και όραμα…

Αυτό ακριβώς που πρέπει να συνεχίσουμε ακόμα και σήμερα να κάνουμε για να γίνουμε καλύτεροι και χωρίς να έχουμε ανάγκη κανέναν.

Advertisement
Advertisement

Μαζί με την 28η Οκτωβρίου όμως άλλαξε και η ώρα, τα ρολόγια πήγαν μία ώρα πίσω και η μέρα αμέσως… μίκρυνε. Πλέον βραδιάζει πολύ νωρίς οπότε σιγά σιγά θα μπαίνουμε στο χειμώνα και θα πλησιάζουμε στα… Χριστούγεννα. Βέβαια στο χειμώνα πλησιάζουμε αλλά ακόμα καλοκαίρι έχουμε. Πολλοί μάλιστα βρήκαν την ευκαιρία και πήγαν για μπάνιο το περασμένο Σαββατοκύριακο!

Εμείς πάντως τη… βουτιά μας την κάναμε!

Προσοχή στα μεταχειρισμένα

Δεν θα σας κουράσω σήμερα γιατί όπως θα δείτε οι ειδήσεις είναι αρκετές. Σε κάθε περίπτωση και κυρίως όσοι ψάχνετε να αποκτήσετε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο να προσέχετε στο διαδίκτυο γατί κυκλοφορούν πολλοί απατεώνες.

Να ξέρετε πως αυτοκίνητα από δεύτερο χέρι υπάρχουν και καλά αρκεί να επιλέγετε οχήματα από σοβαρές εταιρείες με «επώνυμο και διεύθυνση»….

Τέτοια θέλουμε να βλέπουμε!!! πρωτώτυπο της (Mazda το συγκεκριμένο)

Στείλτε μας τα νέα σας…

Advertisement

Μην ξεχνάτε πως όσοι θέλετε να μας ενημερώσετε για κάτι που συμβαίνει στην… πιάτσα ή έχετε διαπιστώσει πως κάτι μας έχει ξεφύγει, μη διστάσετε να μας στείλετε μήνυμα στο saribal@otenet.gr με την ένδειξη «Τα Νέα της Πιάτσας».

Καλή ανάγνωση!


Advertisement


Η ΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Όταν είμαστε ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά


 

Advertisement

Ο Βασίλης Ορφανός, ο αναβάτης που έχει συμμετάσχει 6 φορές στο Rally Dakar (το 2003 κατέκτησε την 1η θέση στην κατηγορία του) έδωσε το παρών στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης! Ο γνωστός αναβάτης που μας έχει κάνει ουκ ολόγιες φορές υπερήφανους σε αγώνες του εξωτερικού, συμμετείχε με μία BMW R 12 της προσωπικής του συλλογή, μία πολεμική στρατιωτική γερμανική μοτοσικλέτα που κατασκευάστηκε στις 16 Ιουνίου του 1940.


Τη θέση της Επικεφαλής Marketing και Δημοσίων Σχέσεων της Isuzu έχει αναλάβει εδώ και μερικές εβδομάδες η Μαρία Καρδαμάκη.


Χωρίς στέγη έχει μείνει η Motorsport Greece εξαιτίας του προβλήματος στατικότητας στο ΟΑΚΑ. Τα στελέχη της περιμένουν να δούμε τι θα συμβεί με τις εγκαταστάσεις στο Μαρούσι για να δουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν.


Τα σκάφη της Rafnar κατασκευάζονται στην Ελλάδα και όπως είναι γνωστό πολλά από αυτά περιπολούν στα θαλάσσια σύνορα της χώρα μας. Το συγκεκριμένο επιχειρεί εδώ και τρία χρόνια στο Καστελόριζο


Αποχωρεί όπως μαθαίνουμε από τη Nissan Νικ. Ι, Θεοχαράκης και μετά από 25 περίπου χρόνια στην εταιρεία, ο Δημήτρη Ραζής.


Το Ford Bronco δεν έχει ακόμα εισαχθεί στην Ελλάδα αλλά ήδη… δύο κυκλοφορούν στους δρόμους. Το ένα έχει… έδρα στην Αθήνα και το δεύτερο στην Πρέβεζα!


Δημοσιογραφική εκδήλωση με τα νέα Countryman και αμιγώς ηλεκτρικό Cooper διοργανώνει η εισαγωγική εταιρεία των αυτοκινήτων MINI την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου.


Στην πίστα 4×4 Attart Off Road Park στην Κερατέα παρουσίασε τα ελαστικά της η General Tire. Οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν σε χώμα, λάσπη αλλά και ειδικές συνθήκες.


Ο Αντώνης Κουσουνάδης της Brand4life και μαζί με την Κατερίνα Γούλου διοργάνωσαν την εκδήλωση της General Tire στο Attart Off Road Park.


Εντυπωσιακά από κάθε οπτική πλευρά ήταν τα αποκαλυπτήρια της νέας BMW X2 από τον Όμιλο Σπανό την περασμένη εβδομάδα. Εκατοντάδες φίλοι της μάρκας δημιούργησαν το αδιαχώρητο στην κεντρική αντιπροσωπεία στη Λεωφόρο Συγγρού, ενώ την παράσταση έκλεψε και το συγκρότημα Onirama που έπαιξε μουσική αμέσως μετά.

 


 

Ένα ολοκαίνουργιο λεωφορείο Volvo 7900 Full Hybrid παρέδωσε πριν από λίγες ημέρες ο Όμιλος Σαρακάκη. Το συγκεκριμένο υβριδικό λεωφορείο έχει μήκος 12 μέτρα, μπορεί να μεταφέρει 102 επιβάτες και θα κυκλοφορεί στα Χανιά.


Στο παρκινγκ του Λυκαβηττού πραγματοποιήθηκε στις 22 Οκτωβρίου η ετήσια συνάντηση του Ελληνικού Συλλόγου Ιδιοκτητών Alfa Romeo (Ε.Σ.Ι.Α.R.). Εκατοντάδες φίλοι της μάρκας έδωσαν το παρών όπως επίσης και στελέχη της εισαγωγικής εταιρείας FCA Greece.


Στις 6 Δεκεμβρίου θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο (το τρίτο που έχει γράψει), ο Μορίς Σιακκίς ένας πρώην γνώριμος από το χώρο του αυτοκινήτου.

 


Ο Όμιλος Σαρακάκη στηρίζει την έκθεση «Γιώργος Σεφέρης: 60 Χρόνια από το Βραβείο Νόμπελ» που διοργανώνεται από το Μουσείο Μπενάκη. Ο διπλωμάτης και ποιητής Γιώργος Σεφέρης (13/3/1900 – 20/9/1971), ήταν ο πρώτος Έλληνας που τιμήθηκε με Νόμπελ Λογοτεχνίας.


 

Ακόμα και… ελικόπτερο προσέθεσε στις υπηρεσίες της η Freenow (πρώην Beat) και το γιορτάζει με μία πτήση που θα πραγματοποιήσει στις 4 Νοεμβρίου για όσους εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα αναδειχτούν έπειτα από κλήρωση. Να σημειώσουμε πως η Freenow είναι εφαρμογή ταξί στην Ελλάδα και φέτος συμπληρώνει ένα χρόνος λειτουργίας.


 

Φέτος τα Matchbox συμπληρώνουν 70 χρόνια και με αφορμή τα γενέθλια του γνωστού brand, το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκίνητου ανοίγει τις πύλες του για να υποδεχτεί παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα οποία θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Διαδρομή της Προσοχής». Για να δηλώσει κάποιος συμμετοχή θα πρέπει να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο 2108816187 η να στείλει mail στο hmm@charagionis.com

Ωράριο για τα εκπαιδευτικά προγράμματα:
Σάββατο 04/11/2023, 11:00 – 14:00
Σάββατο 11/10/2023, 11:00 – 14:00
Σάββατο 18/10/2023, 11:00 – 14:00
Σάββατο 25/11/2023, 11:00 – 14:00
* group των 15 ατόμων


Στις 19.816 αιτήσεις έχει φτάσει το πρόγραμμα επιδότησης για ηλεκτρικά οχήματα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2».


 

Την παραλία της Γιάλοβας στην Πελοπόννησο καθάρισε η ομάδα του Ομίλου της Μοτοδυναμικής, μαζί με τους ανθρώπους του Moraitis Watersports και τους εθελοντές του Πανεπιστημίου Πειραιά.


 

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα Πρώτο Θέμα το νέο τεύχος του περιοδικού CAR.


Το νέο τεύχος του περιοδικού 4Τροχοί θα κυκλοφορήσει την Κυριακή 5 Νοεμβρίου με την εφημερίδα Καθημερινή.


Εκπτώσεις σε στελέχη των ενόπλων Δυνάμεων αλλά και των Σωμάτων Ασφαλείας παρέχει η εταιρεία CFMoto Hellas.


Από τους 4 τροχούς μετακόμισε στους 2 τροχούς η αθλητική δημοσιογράφος Χριστίνα Βραχάλη καθώς τον τελευταίο χρόνο κυκλοφορεί στην Αθήνα με ένα Yamaha NX125.


 

ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ AYTOKINHTOY YOUTUBE
1. Βασίλης Σαρημπαλίδης: 161.100
2. Trcoff: 69.700
3. Tractiongr: 30.400
4. Drive magazine: 27.400
5. Gocar: 19.200
6. Carotogr: 15.000
7. CarGuysGr: 13.500
8. Εκπομπή Οδηγώντας: 6.190
9. Newsauto: 5.370
10. Autobeat: 5.350
11. George Sargiannidis: 4.790
12. 4Τροχοί: 4.490
13. Auto Τρίτη: 3.670
14. Panos Seitanidis: 2.450
15. ΕΠΙ ΤΡΟΧΩΝ: 1.910
16. Enkinisi: 1.700
* η μέτρηση αφορά στην ημερομηνία 30/10/2023 (18:00)