Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

SUV κάνει κομμάτια Lamborghini Huracan (+video)

Ελλάδα 12:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

SUV κάνει κομμάτια Lamborghini Huracan (+video)

ΝΕΑ

SUV κάνει κομμάτια Lamborghini Huracan (+video)

ΝΕΑ

Σταματημένη Lamborghini σε αυτοκινητόδρομο διαλύεται από μεγάλο SUV που πέφτει με μεγάλη ταχύτητα πάνω της.

Advertisement
Advertisement

Μια απρόσμενη βλάβη στο αυτοκίνητό μας δεν είναι καθόλου καλή εμπειρία, ιδιαίτερα όταν αναγκαζόμαστε να ακινητοποιήσουμε το αυτοκίνητό μας στη μέση του δρόμου. Πόσο μάλλον όταν έχουμε πληρώσει έναν σκασμό χρήματα για να αποκτήσουμε μια Lamborghini Huracan και εκείνη μας εγκαταλείπει μέσα στη μέση του αυτοκινητοδρόμου.

Εκτός όμως από δυσάρεστη περιπέτεια, το να πάθουμε βλάβη μέσα στη μέση του δρόμου μπορεί να γίνει και πολύ επικίνδυνη εμπειρία. Αυτό αποδεικνύει και το βίντεο που μας έρχεται από την Κίνα και προβλήθηκε στην πλατφόρμα Weibo.

Στο βίντεο εμφανίζεται μια πορτοκαλί Lamborghini Huracan να έχει σταματήσει στην αριστερή λωρίδα ενός μεγάλου αυτοκινητοδρόμου. Ο οδηγός της Lamborghini έχει ανάψει τα αλάρμ και φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο προφανώς θέλοντας να λύσει το πρόβλημα που έχει προκύψει.

Advertisement
Advertisement

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως ο οδηγός φεύγει τρέχοντας από το σημείο που βρίσκεται η Huracan έχοντας μάλλον αντιληφθεί ότι κάτι κακό πρόκειται να συμβεί. Όντως έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα εμφανίζεται ένα μαύρο SUV να μην κόβει ταχύτητα και να πέφτει με δύναμη στο πίσω μέρος της Lamborghini.

Το supercar πραγματικά γίνεται κομμάτια καθώς το πίσω μέρος εξαφανίζεται, ενώ και το SUV έχει υποστεί σοβαρές ζημιές. Δείτε το βίντεο της σύγκρουσης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δείτε πως χώρεσε ο Σακίλ Ο’Νιλ στη Lamborghini του
Άλογα με… σανό για μία Lamborghini Huracan
Σοκαριστικό δυστύχημα με Ferrari και δύο νεκρούς! (+video)

Advertisement