Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ποια αλλαγή έκανε η Toyota στο σήμα της;

Ελλάδα 4:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ποια αλλαγή έκανε η Toyota στο σήμα της;

ΝΕΑ

Ποια αλλαγή έκανε η Toyota στο σήμα της;

ΝΕΑ

Η Toyota, στις τελευταίες δεκαετίες, υιοθέτησε ένα συγκεκριμένο τρόπο για να προσδιορίζει τα υβριδικά μοντέλα της. Πλέον, αυτός αλλάζει.

Advertisement
Advertisement

Τα στελέχη της Toyota θέλησαν να αλλάξουν τα δεδομένα στην εικόνα και στη συμπαραδήλωση που δείχνει το εταιρικό έμβλημά της στη μάσκα των μοντέλων τα οποία έχουν υβριδικής διάταξης σύστημα ή και σε αυτά με Plug-in Hybrid.

Θυμίζουμε ότι σε αυτά το γράμμα «Τ» περιβάλλεται από μπλε φόντο ώστε να κάνει το αυτοκίνητο στο οποίο υπάρχει στη μάσκα του άμεσα αναγνωρίσιμο ως εξηλεκτρισμένο. Φυσικά, το ίδιο ίσχυε και για τα μοντέλα της Lexus.

Πλέον, φαίνεται ότι η Toyota μεταβάλλουν τη συγκεκριμένη πρακτική στα μοντέλα τους αυτής της τεχνολογίας.

Advertisement
Advertisement

Έτσι, για παράδειγμα, το καινούργιο Prius (φωτογραφίες) το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα, δεν έχει το συγκεκριμένου χρώματος πλαίσιο στο έμβλημα της ιαπωνικής εταιρείας στην πρόσοψή του.

Αντιθέτως, έχουν επιλέξει να υπάρχει στο πίσω μέρος του ο λογότυπος «PHEV» -ο οποίος δηλώνει τον υβριδικής διάταξης κινητήρα που διαθέτει το αυτοκίνητο- και ένα κυκλικό σύμβολο προσαρτώμενο σε αυτό το οποίο είναι μπλε στο εσωτερικό του.

Advertisement

Όπως, ανακοίνωσε η Toyota αυτό συμβολίζει «την ευτυχία των ανθρώπων να ζουν στον πλανήτη μας και η επιθυμία τους να εξασφαλίσουν ότι θα τον παραδώσουν χωρίς πρόβλημα στην επόμενη γενιά».

Advertisement

To ίδιο θα ισχύει και για τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα μοντέλα της. Ήδη εντοπίστηκε από παρατηρητικούς στο πρωτότυπο του bZ3X, του νέου ηλεκτρικού αυτοκινήτου της το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Μάλιστα, σε αυτό υπάρχει στο πίσω μέρος του το αρκτικόλεξο «BEV» που ορίζει ότι το όχημα έχει μπαταρίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η επανάσταση της Toyota στα ηλεκτρικά και τις μπαταρίες τους
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο, ηλεκτρικό Toyota bZ5X
Απαγόρευσαν διαφήμιση της Toyota (video)

 

Advertisement