Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot e-2008: Η ευχάριστη αίσθηση επιτάχυνσης

Ελλάδα 14:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot e-2008: Η ευχάριστη αίσθηση επιτάχυνσης

ΝΕΑ

Peugeot e-2008: Η ευχάριστη αίσθηση επιτάχυνσης

ΝΕΑ

Δεν είναι τυχαίο ότι το Peugeot 2008 έχει συγκεντρώσει σημαντικά βραβεία σε όλη την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και τον τίτλο του Ελληνικού “Car of the Year 2021”.

Advertisement
Advertisement

Kαταφέρνει να ξεχωρίζει στις πωλήσεις, πρώτο σε αρκετές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Σειρά της ηλεκτρικής έκδοσης να δρέψει τους καρπούς της επιτυχίας

Η μοναδική ικανότητα της Peugeot να προσθέτει στα αυτοκίνητα που φτιάχνει μοναδικά στοιχεία οδηγικής απόλαυσης φέρει αντίκρισμα και στο εξαιρετικό από κάθε άποψη αμιγώς ηλεκτρικό e-2008.

Το στοιχείο που κάνει το e-2008 να αποτελεί μία εντελώς διαφορετική εμπειρία οδήγησης από οτιδήποτε άλλο, είναι ο τρόπος που ο σύγχρονος ηλεκτροκινητήρας του αποδίδει το μέγιστο της ροπής του από μηδενικές στροφές.

Advertisement
Advertisement

Η αίσθηση της επιτάχυνσης εντυπωσιάζει, θυμίζοντας κυριολεκτικά σπορ αυτοκίνητο και μάλιστα χωρίς να υπάρχει ανάγκη αλλαγής ταχυτήτων, καθώς το κιβώτιο του e-2008 διαθέτει ευεργετικά μόνο μία σχέση.

Χαρακτηριστικό είναι πως το e-2008 πιάνει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 8,5 δευτερόλεπτα, τιμή που συνοδεύει συνήθως GTi κατασκευές.

Advertisement

Παράλληλα, η ηλεκτροκίνηση χάρη στην πλήρη απουσία θορύβων όπως επίσης και μηχανικών κραδασμών εξασφαλίζει ένα ιδιαίτερα πολιτισμένο τρόπο μετακίνησης, κάτι που αναδεικνύει στο μέγιστο τον premium χαρακτήρα του e-2008. Καλύτερα σίγουρα δεν γίνεται…

Advertisement

Με κορυφαίες επιδόσεις λοιπόν, μοναδική απόδοση κατά την οδήγηση, premium χαρακτηριστικά ποιότητας και με ένα οδηγικό ταπεραμέντο που αντίστοιχό του δεν υπάρχει στον ανταγωνισμό, το αμιγώς ηλεκτρικό e-2008 είναι η πιο ολοκληρωμένη επιλογή για όποιον θέλει να κάνει το βήμα προς την ηλεκτροκίνηση σήμερα, χωρίς ενδοιασμούς και αμφιβολίες.

Σημειώστε παράλληλα, πως απαλλάσσεται από πρόσθετες επιβαρύνσεις, όπως είναι τα τέλη κυκλοφορίας ή το τέλος ταξινόμησης, αλλά και τον φόρο εταιρικής χρήσης αν επιλεγεί ως εταιρικό όχημα. Τι άλλο άραγε να ζητήσει κανείς;

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο αποδοτικός ηλεκτροκινητήρας του Peugeot e-2008
Peugeot e-2008: Η απόλυτη λύση για την σύγχρονη ηλεκτροκίνηση
Peugeot e-2008: Η ηλεκτροκίνηση ταιριάζει στο best-seller