Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot e-2008: Φόρτιση σε χρόνο… dt

Ελλάδα 4:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot e-2008: Φόρτιση σε χρόνο… dt

ΝΕΑ

Peugeot e-2008: Φόρτιση σε χρόνο… dt

ΝΕΑ

Το Peugeot e-2008 είναι γεγονός πως αποδεικνύεται πολύ εύκολο στην οδήγηση του. Δεν απαιτεί δηλαδή προσαρμογή και γίνεται αμέσως “ένα” με τον τυχερό οδηγό του.

Advertisement
Advertisement

 

Το e-2008 είναι ταχύτατο με δυνατή έλξη την οποία θα νοιώσετε εσείς όταν πιέσετε δυνατά το πεντάλ του γκαζιού. Ένας πραγματικός λέων δηλαδή στις υπηρεσίες σας.

Δεν είναι ψέμα πως θα αιφνιδιάσετε οδηγούς… γρήγορων hatchback, από φανάρι σε φανάρι, οι οποίοι δεν ακούν κάτι να τους απειλεί.

Advertisement
Advertisement

Οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν άμεσα, αφού το e-2008 είναι ταχύτερο εκτός των άλλων και από τη βενζινοκίνητη έκδοση με επιδόσεις αναφοράς (8,5” για το 0-100 km/h).

Λόγω του ότι η ισχύς των 136 ίππων αποδίδεται ομαλά, έχετε έντονη την αίσθηση της αδιάλειπτης αλλά χωρίς ξεσπάσματα δύναμης, που δεν τρομάζει ουσιαστικά τον οδηγό και τους επιβάτες.

 

Advertisement

Με τον επιλογέα του κιβωτίου στη θέση «Β», η ανάκτηση ενέργειας φρενάρει αρκετά το αυτοκίνητο όταν αφήνετε το πόδι σας από το γκάζι, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμη ενέργεια.

Advertisement

Η Peugeot ποντάρει ξεκάθαρα σε μια αίσθηση, που είναι πιο οικεία σε σχέση με αυτή που έχει συνηθίσει ο μέσος οδηγός. Αυτό είναι εν τέλει και το κλειδί της επιτυχίας.

Ο περιορισμένος χρόνος φόρτισης προσθέτει ακόμη ένα πλεονέκτημα στο Peugeot e-2008. Χρόνος οικιακής φόρτισης (Mode 2) από απλή πρίζα τύπου Schuko 1,8 kW/ 8 Α με εναλλασσόμενο μονοφασικό ρεύμα (AC) 230V και χρήση του standard καλωδίου φόρτισης σε ένα βράδυ (9 ώρες 20’) 100 χλμ. αυτονομίας ή +30% φόρτισης, 15 ώρες και 30 λεπτά για πλήρη φόρτιση μέσω απλής παροχής, 7 ώρες και 20 λεπτά για πλήρη φόρτιση μέσω WallBox (μονοφασικό ισχύος 7,4 kW). Σε ταχυφορτιστή ισχύος 100 kW χρειάζονται 30 λεπτά για φόρτιση στο 80% της μπαταρίας.

Advertisement

Μέσω της οθόνης πλοήγησης του αυτοκινήτου ή μέσω της εφαρμογής «MyPeugeot» στο smartphone σημειώστε πως είναι δυνατός και ο προγραμματισμός συγκεκριμένης ώρας φόρτισης. Έτσι απομακρύνεται κάθε έγνοια από τον οδηγό.

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να ξεκινήσετε ή να σταματήσετε από απόσταση τη διαδικασία. Η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή 160.000 χλμ για το 70% της ικανότητας φόρτισής της. Για όλα έχει φροντίσει η Peugeot…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot e-2008: Η ηλεκτροκίνηση ταιριάζει στο best-seller
Peugeot e-2008: To ηλεκτρικό μέλλον των μικρών SUV
Peugeot e-2008: Η απόλυτη λύση για την σύγχρονη ηλεκτροκίνηση