Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Peugeot 2008: Στην υπηρεσία του οικογενειάρχη

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Peugeot 2008: Στην υπηρεσία του οικογενειάρχη

ΝΕΑ

Peugeot 2008: Στην υπηρεσία του οικογενειάρχη

ΝΕΑ

Το νέο Peugeot 2008 έχει τον πολυτάλαντο χαρακτήρα που κάθε οικογενειάρχης αναζητεί στη σύγχρονη εποχή μετακίνησης.

Advertisement
Advertisement

Τα ταλέντα του Peugeot 2008 είναι πολλά και από το 2019 που παρουσιάστηκε η δεύτερη γενιά του, δεν έκρυψε τίποτα κερδίζοντας κατά κράτος τόσο το κοινό όσο και τον σκληρό ανταγωνισμό. Δεν χωράει αμφιβολία πως πρόκειται για ένα όμορφο SUV με έντονη την γαλλική φινέτσα το οποίο ξεχειλίζει από τεχνολογία, πρακτικότητα και δυναμισμό.

Ένα από τα στοιχεία που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν αγαπητό το 2008 είναι το μεγάλο εύρος δυνατοτήτων του. Ένα αυτοκίνητο πασπαρτού το οποίο θα σε μετακινήσει με την ίδια ευκολία καθημερινά στον αστικό ιστό, στις χαλαρές περιαστικές βόλτες, στις χειμερινές και καλοκαιρινές εξορμήσεις και στα οικογενειακά ταξίδια.

Advertisement
Advertisement

Ιδιαίτερα για το τελευταίο, τα οικογενειακά ταξίδια, η Peugeot έχει φροντίσει να δημιουργήσει ένα φρέσκο, νεανικό και χρηστικό εσωτερικό με μεγάλους και άνετους χώρους τόσο για τους εμπρός και κυρίως για τους πίσω επιβάτες.

Οι Γάλλοι σχεδιαστές έχουν επανασχεδιάσει τους εσωτερικούς χώρους αυξάνοντας τις διαστάσεις για μεγαλύτερη άνεση των επιβατών. Εκτός από τα εξαιρετικά άνετα καθίσματα οι επιβάτες έχουν άφθονο χώρο για να τοποθετήσουν τα πόδια τους, ενώ το ύψος θα φιλοξενήσει ακόμα και τους ψηλότερους φίλους και συγγενείς σας. Στην πίσω σειρά καθισμάτων το πλάτος φτάνει τα 1.370 χιλ. ενώ ο χώρος για τα γόνατα είναι στα 238,5 χιλ. Αντίστοιχα στα εμπρός καθίσματα, το πλάτος είναι στα 1.370 χιλ. και το ύψος από τη βάση του καθίσματος μέχρι την οροφή φτάνει τα 906 χιλ.

Advertisement

Στη διάρκεια ενός ταξιδιού ή μιας μεγάλης βόλτας πολλές φορές οι αποθηκευτικοί χώροι της καμπίνας δίνουν λύσεις σε θέματα εργονομίας. Το Peugeot 2008 έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εκμεταλλευτεί κάθε γωνιά του εσωτερικού του αυτοκινήτου και να δημιουργήσει έξυπνους χώρους σε πολλαπλά σημεία. Οι επιβάτες λοιπόν δεν ψάχνουν με το σταγονόμετρο να βρουν που θα τοποθετήσουν τα μικροαντικείμενα τους αφού όπου και αν κοιτάξουν θα ανακαλύψουν μια θήκη αποθήκευσης.

Advertisement

Και επειδή ταξίδι χωρίς αποσκευές δεν γίνεται το 2008 προσφέρει ένα μεγάλο πορτμπαγκάζ. Η χωρητικότητά του φτάνει τα 434 λίτρα κάτι που αυξάνεται στα 1.467 λίτρα όταν πέσουν τα πίσω καθίσματα. Τη διαφορά εδώ κάνει το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης το οποίο μαζί με το φαρδύ άνοιγμα της πόρτας προσφέρουν εύκολη προσβασιμότητα για άνετη φόρτωση των αποσκευών. Επιπλέον, η Peugeot έχει σχεδιάσει και ένα διπλό πάτωμα στον αποθηκευτικό χώρο για περισσότερη ασφάλεια των αντικειμένων.

Advertisement

Το φως είναι επίσης ένα σημαντικό στοιχείο στο εσωτερικό του 2008 γι’ αυτό και η Peugeot δίνει τη δυνατότητα τοποθέτησης ηλιοροφής. Με αυτόν τον τρόπο το φυσικό φως πλημμυρίζει το εσωτερικό και οι επιβάτες έρχονται ακόμα πιο κοντά στα στοιχεία της φύσης. Το νέο Peugeot 2008 είναι ένα SUV από το μέλλον για το παρόν προσφέροντας ξεγνοιασιά και ηρεμία σε οποιαδήποτε διαδρομή και αν επιλέξετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Peugeot 308: Τεχνολογία και πολυτέλεια «Made in France» (+video)
Τι θα είναι το Peugeot Inception Concept;
Το Peugeot 208 φροντίζει για την ασφάλειά σας