Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Tο νέο Ford Bronco… πετάει! (+video)

Ελλάδα 16:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Tο νέο Ford Bronco… πετάει! (+video)

ΝΕΑ

Tο νέο Ford Bronco… πετάει! (+video)

ΝΕΑ

Δεν είναι λίγα τα «ανδραγαθήματα» που βλέπουμε από την πρώτη στιγμή που παρουσιάστηκε το νέο Ford Bronco και τώρα έφτασε η ώρα για το πρώτο –εσκεμμένο- αξιόλογο άλμα.

Advertisement
Advertisement

Τις ικανότητες του νέου Ford Bronco για κίνηση εκεί που δεν υπάρχει άσφαλτος, τις ξέρουμε από την πρώτη στιγμή που το μοντέλο παρουσιάστηκε.

Ακόμα και η ίδια η Ford έχει υποβάλλει το νέο της μοντέλο σε διάφορες δοκιμασίες που δεν έχουν προηγούμενο σε επίπεδο marketing, προκειμένου να δείξει στον κόσμο πως το νέο Bronco έχει πολύ από το σκληροτράχηλο «αέρα» του αυθεντικού (της δεκαετίας του ’70). Εδώ τώρα, έχουμε τον ιδιοκτήτη ενός νέου Bronco, που θέλοντας να αποδείξει πως έχει κάνει καλή επιλογή, δημιουργεί μια ειδική πίστα και κάνει απόπειρα για ένα μεγάλο άλμα με το νέο εκτός δρόμου μοντέλο της Ford.

Advertisement
Advertisement

Στο video που ακολουθεί, βλέπουμε τη γενικότερη διάθεση για… εποικοδομητική αναζήτηση των δυνατοτήτων αρκετών αυτοκινήτων, για να καταλήξουμε να δούμε τόσο τη δημιουργία των αναχωμάτων για το άλμα, όσο και το άλμα αυτό καθαυτό. Η απόσταση που διένυσε στον αέρα το νέο Bronco με τον παραπληγικό ιδιοκτήτη πίσω από το τιμόνι του, ξεπέρασε τα 13 μέτρα και η προσγείωσή του ήταν εξαιρετικά άνετη- χωρίς να προκληθούν εμφανείς ζημιές. Αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε, τι άλμα θα μπορούσε να κάνει με την έκδοση Raptor που έχει ειδικά χαρακτηριστικά για να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Συγκριτική δοκιμή: Ford Puma vs Hyundai Kona vs Peugeot 2008 vs Toyota Yaris Cross Hybrid
Aυτό θα είναι το νέο Ford Kuga; (+video)
Ακόμα δεν το είδαμε το Ford Bronco, άρχισαν οι «επεμβάσεις»