Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Aυτό θα είναι το νέο Ford Kuga; (+video)

Ελλάδα 1:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Aυτό θα είναι το νέο Ford Kuga; (+video)

ΝΕΑ

Aυτό θα είναι το νέο Ford Kuga; (+video)

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του Ford Kuga είναι προ των πυλών και ήδη βλέπουμε τα πρώτα σκίτσα που δείχνουν τις πιθανές αλλαγές που θα υπάρχουν.

Advertisement
Advertisement

Το Ford Kuga (ή Escape στις ΗΠΑ) είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ford σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας μία ισορροπημένη και ελκυστική επιλογή για ένα μεσαίο SUV με χώρους και πρακτικότητα.

Η ώρα για την ανανέωσή του έφθασε, με την Ford να ετοιμάζει ήδη το νέο μοντέλο, το οποίο όπως βλέπουμε στο video βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών.

Από το video αυτό στους δρόμους της Γερμανίας παίρνουμε μία πρώτη γεύση από το νέο Kuga αν και με αρκετό καμουφλάζ που δεν μας αφήνει να δούμε τις βασικές σχεδιαστικές αλλαγές του.

Advertisement
Advertisement

Εδώ αναλαμβάνουν και πάλι οι συνήθεις “ύποπτοι” του Kolesa.ru, οι οποίοι μας δίνουν μία ψηφιακή αναπαράσταση για αυτό που εκτιμούν ότι θα είναι η τελική μορφή του νέου Kuga.

Όπως βλέπουμε από το συγκεκριμένο σκίτσο, οι αλλαγές δεν είναι ιδιαίτερα δραματικές στις βασικές γραμμές του αμαξώματος, με τις περισσότερες διαφοροποιήσεις να εντοπίζονται στο εμπρός μέρος και την μάσκα, με τα νέα φωτιστικά σώματα και την φαρδύτερη εισαγωγή αέρα.

Advertisement

Στο πίσω μέρος υπάρχουν αλλαγές στα φωτιστικά σώματα ενώ το σχέδιο έχει αποκτήσει περισσότερες γραμμές και ακμές, αποκτώντας μια πιο σύγχρονη αισθητική. Σε κάθε περίπτωση πάντως, οι αλλαγές είναι σωστά εστιασμένες και εκσυγχρονίζουν αρκετά την εικόνα του Kuga, χωρίς δραματικές αλλαγές.

Σε ό,τι αφορά το σαλόνι, για το οποίο δεν έχουμε κάποια εικόνα, το σίγουρο είναι ότι θα έχει αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων με μεγάλη κάθετη οθόνη και σημαντικές προσθήκες στον εξοπλισμό για την άνεση και την ασφάλεια.

Advertisement

Τέλος, σχετικά με τους κινητήρες δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές και προσθήκες στην ήδη υπάρχουσα γκάμα. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχουν εξηλεκτρισμένες εκδόσεις και η PHEV η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ευρώπη. Ενώ αν μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε από τον ήχο του video, δεν θα λείψει και η επιλογή σε κινητήρα πετρελαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ford Kuga Plug-in Hybrid: Πρωταθλητής πωλήσεων στα PHEV SUV στην Ευρώπη
Πότε αναμένεται το ανανεωμένο Ford Kuga;
Ford Kuga PHEV: Oικονομία και πρακτικότητα στο maximum

Advertisement