Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ακόμα δεν το είδαμε το Ford Bronco, άρχισαν οι «επεμβάσεις»

Ελλάδα 22:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ακόμα δεν το είδαμε το Ford Bronco, άρχισαν οι «επεμβάσεις»

ΝΕΑ

Ακόμα δεν το είδαμε το Ford Bronco, άρχισαν οι «επεμβάσεις»

ΝΕΑ

Παραδοσιακά, η μετατροπή ενός αυτοκινήτου σε 6τροχο, θεωρείται ακραία και ως τέτοια, δεν μπορούμε παρά να τη θαυμάσουμε στο νέο Ford Bronco.

Advertisement
Advertisement

Η ομάδα της Apocalypse Manufacturing πήρε ένα νέο Ford Bronco και το μετέτρεψε σε ένα πλήρως λειτουργικό 6τροχο που έχει κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Το Dark Horse είναι το όνομα που έχει δώσει η εταιρεία σε αυτό το ιδιαίτερο δημιούργημα που θεωρείται το «απόλυτο» σε ότι έχει να κάνει με τις επεμβάσεις που έχει υποστεί. Μπροστά, το Ford Bronco 6×6 διαθέτει νέο προφυλακτήρα με φωτεινή μπάρα στο κέντρο και LED συστοιχίες στις δύο άκρες.

Advertisement
Advertisement

Διακρίνονται (χωρίς προσπάθεια είναι η αλήθεια) και κάποια άγκιστρα ρυμούλκησης στο μπροστινό μέρος, που λόγω των επεμβάσεων στην ανάρτηση έχει ανυψωθεί και αφήνει εκτεθειμένο σχεδόν όλο το κάτω μέρος του αυτοκινήτου. Η Apocalypse Manufacturing έχει επέμβει και στον twin-turbo V6 κινητήρα του Bronco, φτάνοντας την απόδοση στους 400 ίππους, επεμβαίνοντας τόσο στο λογισμικό της κεντρικής μονάδας διαχείρισης, όσο και στην τροφοδοσία με μεγαλύτερα μπεκ ψεκασμού καυσίμου.

Αλλαγμένη είναι και η εξάτμιση του αυτοκινήτου, που έτσι και αλλιώς θα έπρεπε να τροποποιηθεί για να «φτάσει» μέχρι πίσω μετά την προσθήκη ενός επιπλέον άξονα. Η βελτιωτική εταιρεία επεκτείνει το χώρο φόρτωσης, καθώς και τα φτερά προς τα πίσω, για να κάνει χώρο για τον τρίτο άξονα. Αντίστοιχα, τη σχετική επέμβαση έχει υποστεί και το κομμάτι της οροφής, που έχει επιπλέον πλαϊνά και πίσω παράθυρα.

Advertisement

Στο πνεύμα της μετατροπής του αυτοκινήτου είναι και η τοποθέτηση της ρεζέρβας κανονικού μεγέθους στην πίσω πόρτα, που φτάνει το μήκος του αυτοκινήτου συνολικά στα 5.715 μέτρα. Το Bronco της Apocalypse Manufacturing, χρησιμοποιεί ελαστικά Milestar Patagonia M/T, με διάμετρο 37 ιντσών.

Advertisement

Το ανανεωμένο εσωτερικό έχει δερμάτινη επένδυση σε καφέ και μαύρο, με ένα μοτίβο που ταιριάζει πολύ στο «θέμα», ιδιαίτερα όταν οι πόρτες είναι βγαλμένες από το αυτοκίνητο. Η Apocalypse Manufacturing δεν είναι η μόνη βελτιωτική εταιρεία που έχει κατασκευάσει 6τροχο Bronco, καθώς οι πληροφορίες που έρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, κάνουν λόγο και για ορισμένες ακόμα αντίστοιχες προτάσεις που αναμένεται να παρουσιαστούν μέσα στους επόμενους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Video: Η νέα Ford Mustang Mach-E GT απογειώνει τις αισθήσεις
Πολύ σκληρό για να πεθάνει το Ford Bronco (+video)
Το νέο Ford Bronco ως Arctic Truck

Advertisement