Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Με περισσότερη δύναμη η ανανεωμένη Porsche Macan

Ελλάδα 9:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Με περισσότερη δύναμη η ανανεωμένη Porsche Macan

ΝΕΑ

Με περισσότερη δύναμη η ανανεωμένη Porsche Macan

ΝΕΑ

Σημαντικά ισχυρότερη αναμένεται να παρουσιαστεί η ανανεωμένη Macan με την ισχύ να παρουσιάζεται αυξημένη από το βασικό κιόλας μοντέλο της γκάμας, σύμφωνα με αναφορές. Βελτιώσεις και σε άλλα σημεία εκτός από την εμφάνιση και την ισχύ του crossover της Porsche. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Autocar η γερμανική εταιρία θα προσφέρει με την ανανεωμένη Macan ισχυρότερα μηχανικά σύνολα που υπάρχουν ήδη στην γκάμα του μοντέλου αλλά και νέους κινητήρες βενζίνης. Η βασική έκδοση του γερμανικού crossover αναμένεται να παρουσιαστεί με τον 4κύλινδρο turbo κινητήρα των δύο λίτρων, ο οποίος θα έχει δεχτεί σημαντικά αύξηση στην ισχύ του που θα ανέρχεται στους 300 περίπου ίππους,, έναντι των 248 που παράγει σήμερα.

Η Macan S φέρεται ότι θα παρουσιαστεί με ένα νέο turbo 6κύλινδρο κινητήρα σε διάταξη V, χωρητικότητας τριών λίτρων, ο οποίος θα προέρχεται από την Panamera. Η ισχύς του εικάζεται ότι θα ξεπερνά τους 350 ίππους.

porsche_makan-640

Advertisement
Advertisement

Ανάλογες αλλαγές αναμένεται να δούμε και στην Macan Turbo, η οποία φημολογείται ότι θα φέρει έναν νέο κινητήρα στην θέση του V6 των 3,6 λίτρων, ο οποίος θα έχει μικρότερη χωρητικότητα στα 2,9 λίτρα, θα είναι ωστόσο ισχυρότερος με την απόδοσή του να βρίσκεται πάνω από τους 430 ίππους.

Πέρα από τις αλλαγές στον τομέα των κινητήρων και της εμφάνισης οι μηχανικοί της γερμανικής εταιρίας φημολογείται ότι έχουν προχωρήσει σε αλλαγές και στο εσωτερικό του crossover, που θα φέρει παράλληλα και νέο σύστημα πολυμέσων/ψυχαγωγίας. Η μεγαλύτερη ισχύς από τους κινητήρες αλλά και τα νέα μηχανικά σύνολα θα τους έχουν οδηγήσει λογικά σε μικρής έκτασης αλλαγές και με το set up των αναρτήσεων του μοντέλου τους με τις φήμες να κάνουν λόγο και για νέα μέρη της ανάρτησης κατασκευασμένα από αλουμίνιο, που οδηγούν σε μείωση του βάρους αλλά βελτίωση και στον τομέα της άνεσης.

Η ανανεωμένη Macan αναμένεται να παρουσιαστεί το ερχόμενο Φθινόπωρο.