Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτές είναι οι τιμές της νέας Porsche Macan

Ελλάδα 22:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επίσημο: Αυτές είναι οι τιμές της νέας Porsche Macan

ΝΕΑ

Επίσημο: Αυτές είναι οι τιμές της νέας Porsche Macan

ΝΕΑ

Η νέα γενιά του δημοφιλούς γερμανικού SUV, έρχεται μετά το καλοκαίρι του 2024 και στη χώρα μας.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche εγκαινιάζει τη νέα εποχή των ηλεκτρικών SUV με τη Macan, η οποία θα ξεκινήσει να πωλείται στις ευρωπαϊκές αγορές -συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής- μετά το καλοκαίρι.

Ωστόσο, η εγχώρια αντιπροσωπεία της γερμανικής μάρκας, ανακοίνωσε τις τιμές, για την Macan 4 και τη Macan Turbo, οι οποίες διαμορφώνονται ως εξής:

  • Macan 4 Electric από 89.950 ευρώ
  • Macan Turbo Electric από 122.760 ευρώ

Η Macan εξοπλίζεται με ισχυρά τετρακίνητα συστήματα πρόωσης PSM, που στην Macan Turbo αποδίδουν έως 639 ίππους και εντυπωσιακά 1.130 Nm. Στην περίπτωση της Macan 4 και σε συνδυασμό με overboost και launch control, η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 408 ίππους. Υπό κανονικές συνθήκες κίνησης, η Macan είναι αμιγώς πισωκίνητη, ενώ ο εμπρός ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί παθητικά.

Advertisement
Advertisement

Όσον αφορά τις επιδόσεις, η Macan 4 επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 5,1 δευτερόλεπτα, ενώ η Macan Turbo ολοκληρώνει την ίδια διαδικασία σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα. Οι τελικές ταχύτητες για τις Macan 4 και Turbo είναι στα 220 χλμ./ώρα και 260 χλμ./ώρα, αντίστοιχα.

Advertisement

Οι ηλεκτροκινητήρες αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 100 kWh, βασικό στοιχείο της πλατφόρμας Premium Platform Electric (PPE) με αρχιτεκτονική 800V. Η προηγμένη τεχνολογία της μπαταρίας επιτρέπει τη γρήγορη φόρτιση με ισχύ έως και 270 kW, επιτρέποντας στη Macan να φορτίζει από το 10 στο 80% σε περίπου 21 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκλειστικό: Το newsauto στην πρεμιέρα της νέας Porsche Macan
Έτοιμη η νέα Porsche Macan
Η Porsche δοκιμάζει σε ακραίες συνθήκες την επερχόμενη Taycan

Advertisement