Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Το Skoda Kamiq είναι πιο ελκυστικό από ποτέ! (+τιμή)

Ελλάδα 12:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Skoda Kamiq είναι πιο ελκυστικό από ποτέ! (+τιμή)

ΝΕΑ

Το Skoda Kamiq είναι πιο ελκυστικό από ποτέ! (+τιμή)

ΝΕΑ

Το κόμπακτ SUV της Skoda διατίθεται στην έκδοση 1.0 TSI 95 PS AMBITION με μηχανικό κιβώτιο σε τιμή που… προκαλεί.

Advertisement
Advertisement

Το Skoda Kamiq αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή στην κατηγορία των κόμπακτ SUV, συνδυάζοντας ποιοτικά χαρακτηριστικά, με μεγάλους χώρους και πρακτικότητα χάρη στις λύσεις που προσφέρει το πακέτο Simply Clever της Skoda.

Το Kamiq εφοδιάζεται με ένα πλήθος τεχνολογιών, με προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και συστήματα Infotainment νέας γενιάς, τα οποία εξασφαλίζουν ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι.

Advertisement
Advertisement

Στην γκάμα εξοπλισμού του Skoda Kamiq έχει προστεθεί μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση. Η έκδοση 1.0 TSI 95 PS, με μηχανικό κιβώτιο, η οποία διατίθεται στο επίπεδο εξοπλισμού Ambition, με πλήθος τεχνολογικών παροχών για την άνεση, την ασφάλεια και την ψηφιακή διασύνδεση των επιβατών.

Επιπρόσθετα, το Skoda Kamiq 1.0 TSI 95 PS ΑΜΒΙΤΙΟΝ συνοδεύεται, για τους πελάτες λιανικής και μόνο, από εγγύηση 4 ετών για τα μηχανικά μέρη, ενώ όλο αυτό το πακέτο διατίθεται με μόλις 19.990 ευρώ!

Advertisement

Με τη νέα αυτή έκδοση το Skoda Kamiq γίνεται πιο προσιτό από ποτέ, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για ένα αστικό crossover, με μοντέρνα σχεδίαση και δυνατότητες για συναρπαστικές διαδρομές όχι μόνο εντός της πόλης, αλλά και μακριά από αυτήν.

Για περισσότερες πληροφορίες και τη διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης έκδοσης μπορείτε να απευθυνθείτε στις πλησιέστερες αντιπροσωπείες της Skoda.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Skoda Karoq 1.5 TSI 150 ACT DSG
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Skoda Superb
Skoda Kamiq: Αποκτήστε το τώρα με 19.900 ευρώ και 4 χρόνια εγγύηση