Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Barbour and Land Rover in festive spirit spreading joy (+video)

Ελλάδα 5:42
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Barbour and Land Rover in festive spirit spreading joy (+video)

ΝΕΑ

Barbour and Land Rover in festive spirit spreading joy (+video)

ΝΕΑ

Ένα ειδικά διαμορφωμένο Land Rover Defender 90 από την Spanos Luxury Cars έκανε το γύρο της Αθήνας μοιράζοντας στιγμές χαράς.

Advertisement
Advertisement

Το 2023 ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για την Barbour καθώς έφτασε ένα σημαντικό ορόσημο στην πλούσια ιστορία της στο χώρο του ρουχισμού και του lifestyle. Η εμβληματική εταιρεία γιόρτασε τα 40 χρόνια από τη δημιουργία του θρυλικού κερωμένου μπουφάν Beaufort το οποίο έμελλε να γίνει σύμβολο lifestyle για πολλές δεκαετίες.

Θέλοντας να κλείσει τη σημαδιακή αυτή χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η Barbour αποφάσισε να συνεργαστεί με την επίσης βρετανική Aardman για να δημιουργήσει ένα απολαυστικό, διασκεδαστικό και συγκινητικό φιλμ αφιερωμένο στα Χριστούγεννα.

Η Aardman με έδρα το Μπρίστολ, έγινε παγκοσμίως γνωστή με την βραβευμένη σειρά animation «Σον το Πρόβατο» και αυτή η σειρά έγινε η βάση για τη συνεργασία με την Barbour. Η δημιουργική ομάδα λοιπόν της Aardman σκέφτηκε να φέρει το διάσημο κερωμένο μπουφάν της Barbour στον κόσμο της φάρμας που ζει ο Σον, ο αγρότης και το υπόλοιπο κοπάδι, σε μια αστεία και γεμάτη χαρά ταινία μικρού μήκους.

Advertisement
Advertisement

Το φιλμ ξεκινάει με το αγρότη να βγαίνει από το σπίτι του φορώντας το μπουφάν της Barbour. Η σκληρή του χρήση όμως στη φάρμα το έχει καταπονήσει και ο Σον μαζί με το κοπάδι αποφασίζουν αυτά τα Χριστούγεννα να επισκευάσουν το μπουφάν και να κάνουν ένα δώρο στον αγρότη.

Τα πράγματα ωστόσο δεν πάνε καλά και το αποτέλεσμα είναι απογοητευτικό. Ο Σον όμως δίνει τη λύση καθώς με ένα χτύπημα των δαχτύλων και με τη βοήθεια του πνεύματος των Χριστουγέννων φέρνει ξανά πίσω στον αγρότη το καινούριο του μπουφάν Barbour σε τέλεια κατάσταση.

Advertisement

Δείτε το φιλμ της Barbour

Advertisement

Ένα από τα μηνύματα που ήθελε να περάσει η Barbour μέσα από το βίντεο είναι ότι καλύτερα είναι να αφήνεις τους ειδικούς να σου επισκευάσουν το μπουφάν. Άλλωστε προσφέρει την υπηρεσία Repair & ReWax για πάνω από 100 χρόνια και σήμερα αποτελεί μέρος του προγράμματος Wax for Life, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά διαφορετικών πρωτοβουλιών που έχουν σχεδιαστεί για να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των Barbour Wax Jackets.

Με αφορμή την παρουσίαση του συναισθηματικού χριστουγεννιάτικου φιλμ στην Ελλάδα η Barbour συνεργάστηκε με την Spanos Luxury Cars δημιουργώντας μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση με κεντρικό πρωταγωνιστή το Land Rover Defender 90.

Advertisement

H Spanos Luxury Cars μέσα σε εορταστικό κλίμα, αποφάσισε μαζί με τους ανθρώπους της Barbour να ντύσουν το Defender 90 στο χαρακτηριστικό πράσινο χρώμα της Barbour, να το γεμίσουμε με δώρα και λογότυπα της εταιρείας, να προσθέσουν το κοπάδι προβάτων και με συνοδηγό τον Σον το Πρόβατο να κάνουν το γύρο της Αθήνας μοιράζοντας δώρα και χαρά σε όλους.

Το Land Rover Defender 90 είναι με διαφορά το πιο εμβληματικό SUV της βρετανικής εταιρείας. Ήταν το ιδανικό όχημα για να επιλέξει η Spanos Luxury Cars για να ανταπεξέλθει σε αυτήν την «περιπέτεια» καθώς εκτός από τις αποδεδειγμένα κορυφαίες δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, το νέο Defender 90 είναι ένα πολυτάλαντο SUV που θα καλύψει και τις καθημερινές μετακινήσεις με άνεση και ασφάλεια.

Σχεδιαστικά το νέο Land Rover Defender 90 ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία της μάρκας τιμώντας την κληρονομιά του μοντέλου. Το κυβικό σχήμα είναι βασικό του χαρακτηριστικό, ωστόσο πολλά νέα στοιχεία έχουν προστεθεί όπως οι  μοντέρνες καμπύλες, το φουσκωμένο καπό και η επανασχεδιασμένη οροφή, ενώ τα φωτιστικά σώματα δημιουργούν μια ιδιαίτερη και χαρακτηριστική φωτεινή υπογραφή.

Η Land Rover έχει προσέξει ιδιαίτερα την άνεση και την πολυτέλεια στο εσωτερικό της καμπίνας κατασκευάζοντας το Defender 90 με ποιοτικά υλικά. Από την άλλη όμως δεν έχει παραμερίσει την εργονομία και την ανθεκτικότητα, δύο στοιχεία που ανεβάζουν το επίπεδο χρηστικότητας του SUV στην καθημερινότητα και τις εξορμήσεις στην φύση.

Το νέο Defender 90 που θα το βρείτε στην Spanos Luxury Cars, είναι διαθέσιμο σε μια μεγάλη ποικιλία κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, έχοντας μάλιστα μελετημένα υβριδικά συστήματα να τους υποστηρίζουν. Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι επίσης πολλές και ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις εκδόσεις V8, X, XS, X-Dynamic και Hard Top.

Μπορεί το Land Rover Defender 90 να είναι ίσως το πιο φιλικό στη χρήση μοντέλο της οικογένειας, ωστόσο δεν παύει στην ψυχή του να έχει την περιπέτεια. Τα συστήματα μετάδοσης της κίνησης της Land Rover σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης κάνουν το Defender 90 ασταμάτητο σε κάθε εμπόδιο, σε κάθε διαδρομή εκτός δρόμου. Και όταν θέλεις να χαλαρώσεις στο ταξίδι σου, το Defender 90 προσφέρει ένα από τα πιο σύγχρονα συστήματα infotainment με πολύ υψηλού επιπέδου σύστημα συνδεσιμότητας που κρατάει τους επιβάτες χαλαρούς, ενημερωμένους και πάντα online.

Στην Spanos Luxury Cars μπορείτε να δείτε από κοντά το νέο Land Rover Defender 90 και να κάνετε το όνειρο των Χριστουγέννων πραγματικότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Jaguar Land Rover: Πέντε χρόνια εγγύηση
Σκληροτράχηλο ρολόι αφιερωμένο στο Land Rover Defender
Jaguar Land Rover: Νέα εποχή, νέο λογότυπο