Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Porsche γιορτάζει τα 75 της (+video)

Ελλάδα 18:30
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Porsche γιορτάζει τα 75 της (+video)

ΝΕΑ

Η Porsche γιορτάζει τα 75 της (+video)

ΝΕΑ

Με το εξαιρετικά καλαίσθητο video «Driven by Dreams» η Porsche γιορτάζει τα 75 της χρόνια, που ήταν γεμάτα με sport μοντέλα και αγωνιστικές δραστηριότητες.

Advertisement
Advertisement

Η Porsche γιορτάζει 75 χρόνια καινοτομίας και αγωνιστικής δράσης, ενώ ετοιμάζεται με την ίδια διάθεση και για το μέλλον.

Μπορεί τα 75 χρόνια να είναι αρκετά για μια αυτοκινητοβιομηχανία, όμως η Porsche που ως κεντρική ιδέα για το επετειακό της video επιλέγει το κυνήγι των ονείρων, θέλει να καταστήσει σαφές πως δεν θα επαναπαυτεί στις δάφνες που έχει κερδίσει μέχρι τώρα αλλά θα συνεχίσει με την ίδια συνέπεια να βρίσκει κίνητρο για διακρίσεις μέσα στα επόμενα 75 χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Το video που αναρτήθηκε στο κανάλι της Porsche στο YouTube, περιλαμβάνει το σλόγκαν «Driven by Dreams», το οποίο για την Porsche αναδεικνύει τη φιλοσοφία της. «Είμαστε περήφανοι για την κληρονομιά μας», δήλωσε ο Oliver Blume, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Porsche AG. «Είναι το θεμέλιο για ένα επιτυχημένο μέλλον. Συνδέουμε την κληρονομιά μας με την καινοτομία και την πρόοδο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ετοιμάζει «μικρή G-Class» η Mercedes
Πότε έρχονται τα ηλεκτρικά λεωφορεία στον ΟΑΣΘ;
Ο συνδικαλισμός χτυπάει την πόρτα του Elon Musk