Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Kia στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Ελλάδα 8:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

H Kia στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

ΝΕΑ

H Kia στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

ΝΕΑ

Δυναμική παρουσία είχε η Kia στην εμβληματική έκθεση, χάρη στα EV9 και EV6 GT, ενώ δόθηκε και η δυνατότητα για Test drive.

Advertisement
Advertisement

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, η εμβληματική και πληρέστερη έκθεση για όσους αγαπούν τη θάλασσα και τα θαλάσσια σπορ, στο διάστημα 6-10 Δεκεμβρίου 2023, στο Metropolitan Expo, αποτελώντας για ακόμη μία φορά το ναυτικό γεγονός της χρονιάς.

Δυναμικό παρόν έδωσε η Kia Hellas και στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών, σε συνέχεια του 3ου Olympic Yacht Show 2023 που συμμετείχε στις 19-22 Οκτωβρίου, με ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο Hall 1/E8 παρουσιάζοντας τα νεοαφιχθέντα στην ελληνική αγορά μοντέλα της.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό, 7θέσιο EV9 που αποτελεί τη ναυαρχίδα της Kia και ανακηρύχθηκε «Γερμανικό Πολυτελές Αυτοκίνητο του χρονιάς 2024».

To Κia EV9 ξεχωρίζει για την εκλεπτυσμένη του εμφάνιση και συνδυάζεται με 4κίνηση, μπαταρία 99,8 kWh, αυτονομία έως 563 χιλιόμετρα και δυνατότητα φόρτισης 15 λεπτών που θα χαρίσει 249 χιλιόμετρα αυτονομία.

Επίσης, το εντυπωσιακό και αμιγώς ηλεκτρικό EV6 GT που έχει βραβευτεί ως «Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων 2023» και συνδυάζει το σπορ σχεδιασμό, την ευρυχωρία και τις υψηλές επιδόσεις.

Advertisement

Αποδίδει 585 ίππους, κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και η τελική του ταχύτητα αγγίζει τα 260 χλμ./ώρα.

Advertisement

Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα πραγματοποίησης Test drive των δημοφιλέστερων μοντέλων της γκάμας ηλεκτρικών της Kia. Πιο συγκεκριμένα, διατέθηκαν για οδήγηση τα EV9, EV6 και Sportage Plug-in Hybrid.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των Test Drives, στην πίσω πλευρά του περιπτέρου της Kia στον εξωτερικό χώρο και με τη βοήθεια έμπειρων εκπαιδευτών, οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν και να χαρούν τις οδηγικές ικανότητες των νέων μοντέλων της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Οδηγούμε το Kia EV9 στην Γαλλία
Δοκιμή: Kia Sportage 1.6T 150 PS 6MT 2WD
Όλα όσα γνωρίζουμε για το Kia EV5

Advertisement