Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Executive Flex: Νέος παίχτης στην αγορά του leasing

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Executive Flex: Νέος παίχτης στην αγορά του leasing

ΝΕΑ

Executive Flex: Νέος παίχτης στην αγορά του leasing

ΝΕΑ

Το νέο business unit του Ομίλου Σφακιανάκη, η Executive Flex, προσφέρει ευέλικτα προγράμματα χρονομίσθωσης.

Advertisement
Advertisement

Ο Όμιλος Σφακιανάκη, ως καινοτόμος πάροχος υπηρεσιών αυτοκίνησης, με βασική προτεραιότητα την παροχή υψηλού επιπέδου εμπειρίας στους πελάτες, προχώρησε στη σύσταση της νέας δραστηριότητας Executive Flex, προσφέροντας μία ολιστική προσέγγιση στις υπηρεσίες μίσθωσης.

Έχοντας ήδη θέσει τα θεμέλια με την Executive Lease, η οποία βρίσκεται στην αγορά του Operating Leasing από το 1998, προσφέρει τώρα μέσω της Executive Flex υπηρεσίες ευέλικτης μίσθωσης αυτοκινήτων που απευθύνονται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες και εταιρείες.

Με μηδενική προκαταβολή και απόλυτη ευελιξία στη διάρκεια χρήσης του αυτοκινήτου, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει μέσα από μία ευρεία γκάμα καινούριων ή μεταχειρισμένων οχημάτων και να κρατήσει το όχημα για όσο το θέλει, καθώς το πρόγραμμα έχει ελάχιστη διάρκεια ένα μήνα αλλά όχι προκαθορισμένο τέλος.

Advertisement
Advertisement

Στο σταθερό μηνιαίο μίσθωμα συμπεριλαμβάνονται η συντήρηση και επισκευή, τα τέλη κυκλοφορίας, η μεικτή ασφάλεια, η οδική βοήθεια και η φροντίδα ατυχήματος, τα ελαστικά και η αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

Στη νέα ιστοσελίδα της δραστηριότητας www.executiveflex.gr, αναρτώνται όλα τα διαθέσιμα αυτοκίνητα καθώς και αναλυτική περιγραφή του προγράμματος και των πλεονεκτημάτων του.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έμεινε το ΙΧ και η εταιρεία leasing του έστειλε το λογαριασμό!
Οι εταιρείες leasing υπερχρεώνουν τα ηλεκτρικά ΙΧ!
Γιατί οι κλέφτες προτιμούν αυτοκίνητα από Leasing;