Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Senna: Μίνι-σειρά στο Netflix για το μεγάλο Βραζιλιάνο

Ελλάδα 13:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Senna: Μίνι-σειρά στο Netflix για το μεγάλο Βραζιλιάνο

FORMULA 1

Senna: Μίνι-σειρά στο Netflix για το μεγάλο Βραζιλιάνο

FORMULA 1

Το Netflix ετοιμάζει μία νέα μίνι-σειρά 6 επεισοδίων βασισμένη στην ζωή του θρυλικού Ayrton Senna. Αναμένεται να είναι διαθέσιμη από τα μέσα του 2024.

Advertisement
Advertisement

Η σειρά θα έχει αρκετά στοιχεία μυθοπλασίας, αλλά τα όσα διαδραματίζονται θα βασίζονται σε πραγματικά περιστατικά από την ζωή του Ayrton. Θα επικεντρώνεται περισσότερο στις σχέσεις του Senna με την οικογένεια και τους κοντινούς του ανθρώπους.

Σύμφωνα με την εταιρία, η αφήγηση θα ξεκινάει από την στιγμή που ο Senna μετακόμισε στην Αγγλία για να αφοσιωθεί στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Θα ολοκληρωθεί δε, με τον τραγικό θάνατο του μεγάλου Βραζιλιάνου στην Imola του 1994.

Advertisement
Advertisement

Τον ρόλο του Senna θα παίξει ο -επίσης Βραζιλιάνος- ηθοποιός Gabriel Leone. Η σκηνοθεσία θα είναι του Vicente Amorim. Αρχικά ήταν προγραμματισμένα 8 επεισόδια για τη σειρά. Ωστόσο, η εταιρία παραγωγής αποφάσισε τελικά να μειώσει τον αριθμό τους κατά δύο.

Ο Senna είναι ένας από τους οδηγούς-είδωλα στην ιστορία της F1. Τα κατορθώματά του στην πίστα, αλλά και η χαρισματική του προσωπικότητα τον είχαν κάνει αγαπητό σε μεγάλη μερίδα του κοινού. Ακόμη και σχεδόν τριάντα χρόνια μετά τον θάνατό του, η μνήμη του μεγάλου Βραζιλιάνου παραμένει ζωντανή.

Advertisement

Άλλωστε και το ντοκιμαντέρ του 2010 για την ζωή του Senna ήταν τεράστια καλλιτεχνική επιτυχία. Οι δημιουργοί της νέας σειράς ευελπιστούν εκείνη να έχει ανάλογο αντίκτυπο στο κοινό.

Ο Ayrton Senna da Silva έχει συνδέσει το όνομά του με την Formula 1 αλλά και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό εν γένει. Πολλοί οδηγοί από το σημερινό grid παραδέχονται ότι ήταν εκείνος ο οποίος τους είχε εμπνεύσει να ακολουθήσουν αυτήν την πορεία στη ζωή τους.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Σαουδικής Αραβίας: Ο Perez θριαμβεύει στην Jeddah!
Αποκάλυψη: Formula 1 στην Αθήνα;
F1 GP Σαουδικής Αραβίας: Μπορεί ο Perez να γίνει διεκδικητής; (+video)