ΝΕΑ

Όταν η κόρη του Κεν Μπλόκ συνάντησε το είδωλό της (+video)

Ελλάδα 2:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όταν η κόρη του Κεν Μπλόκ συνάντησε το είδωλό της (+video)

ΝΕΑ

Όταν η κόρη του Κεν Μπλόκ συνάντησε το είδωλό της (+video)

ΝΕΑ

Η Λία Μπλοκ είχε την ευκαιρία να συναντήσει τη Μισέλ Μουτόν και να οδηγήσει το ηλεκτρικό Audi S1 Hoonitron.

Advertisement

Η Audi πραγματικά ξεπέρασε τον εαυτό της με το νέο βίντεο που δημοσιοποίησε. Το βίντεο φέρνει κοντά δύο σημαντικές γυναίκες των αγώνων αυτοκινήτου και ουσιαστικά ενώνει το παρελθόν με το παρόν με φόντο το εκρηκτικό Audi S1 Hoonitron. Η μία γυναίκα είναι η νεαρή και ταλαντούχα Λία Μπλοκ, κόρη του αδικοχαμένου Κεν Μπλοκ η οποία πλέον έχει περάσει στην οικογένεια της Audi Sport.

Η δεύτερη γυναίκα δε χρειάζεται περισσότερες συστάσεις καθώς πρόκειται για τη μία και μοναδική Μισέλ Μουτόν που κατάκτησε τον κόσμο του WRC τη δεκαετία του 1980. Το σημείο που επιλέχθηκε για να γίνει αυτή η συνάντηση είναι το θρυλικό Σαν Ρέμο, την έδρα δηλαδή του μοναδικού αγώνα WRC. Εκεί η Λία Μπλοκ και η Μισέλ Μουτόν είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν δύο σπουδαία αυτοκίνητα.

Advertisement

Από τη μία υπήρχε το θρυλικό αγωνιστικό Audi Quattro το οποίο σάρωσε τις νίκες και τους τίτλους στη σκληρή εποχή της κατηγορίας Group B του WRC. Από την άλλη η Audi είχε φέρει το ηλεκτρικό «κτήνος» S1 Hoonitron το οποίο ήταν ιδέα του Κεν Μπλοκ και υλοποιήθηκε από το αγωνιστικό τμήμα Audi Sport.

Στη διάρκεια του βίντεο οι δύο γυναίκες μιλούν για την εξέλιξη που έχουν τις τελευταίες δεκαετίες οι αγώνες Ράλι και το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα τόσο στην απόδοση των αυτοκινήτων όσο και στην αθλητική προσέγγιση των οδηγών. Σίγουρα η ατάκα που ξεχώρισε από τη Λία Μπλοκ ήταν «δεν είμαι εδώ για να γίνω η καλύτερη γυναίκα οδηγός, αλλά για να γίνω η καλύτερη οδηγός συνολικά».

Advertisement

Δείτε το υπέροχο βίντεο της Audi.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το θηρίο Audi R8 ABT XGT κυκλοφορεί ελεύθερο στους δρόμους (+video)
Το «αντίο» του Audi R8 ξυπνάει αναμνήσεις και συναισθήματα (+video)
Η Audi θα χρεώνει τις αναβαθμίσεις μετά την αγορά