Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ωραίο σε κάθε χρώμα το νέο Ford Bronco

Ελλάδα 18:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ωραίο σε κάθε χρώμα το νέο Ford Bronco

ΝΕΑ

Ωραίο σε κάθε χρώμα το νέο Ford Bronco

ΝΕΑ

Η παραγωγή του Bronco από τη Ford βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και αρκετά εντυπωσιακά μοντέλα ξεκινούν από τη γραμμή συναρμολόγησης, με τα χρώματα να τονίζουν σε μεγάλο βαθμό τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Οι εικόνες που μοιράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα μέλη του The Bronco Nation δείχνουν το off-roader σε χρώματα όπως τα Area 51, Cyber ​​Orange, Rapid Red, Iconic Silver, Race Red και Oxford White.

Η Ford έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στο σχεδιασμό του Bronco που το μοντέλο φαίνεται πολύ ωραίο σε κάθε χρώμα από τα διαθέσιμα της λίστας που έχει η εταιρεία. Το Bronco συναρμολογείται στο εργοστάσιο της Ford στο Μίτσιγκαν και η παραγωγή αυτή την περίοδο περιλαμβάνει όλες τις διαθέσιμες παραλλαγές, συμπεριλαμβανομένων μοντέλων δύο και τεσσάρων θυρών, καθώς και διάφορα επίπεδα εξοπλισμού, όπως είναι τα εικονιζόμενα. Ένα χρώμα που δεν φαίνεται στις φωτογραφίες αλλά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό, είναι το Lightning Blue και με δεδομένο το ότι η Ford ανακοίνωσε πως το συγκεκριμένο χρώμα θα είναι χαρακτηριστικό της First Edition του μοντέλου, αυτά που βλέπουμε είναι μάλλον πρό-παραγωγής αυτοκίνητα, που προορίζονται για τη δοκιμή των γραμμών συναρμολόγησης και όχι για πώληση. Τα Bronco First Edition θα είναι περιορισμένα σε 7.000 μονάδες.

Advertisement
Advertisement

Η Ford αναμένει να ξεκινήσει τις παραδόσεις πελατών του νέου Bronco την άνοιξη του 2021 και μένει να δούμε πόσες κρατήσεις έχει λάβει η αυτοκινητοβιομηχανία για το νέο off-roader. Θυμίζουμε πως έχει επιβεβαιώσει περίπου 165.000 προπαραγγελίες με προκαταβολή 100 δολαρίων (επιστρέψιμη σε περίπτωση υπαναχώρησης) για το Bronco και το Bronco Sport, μόλις τρεις εβδομάδες μετά την παρουσίασή του. Ο αντιπρόεδρος μάρκετινγκ, πωλήσεων και υπηρεσιών της Ford, Mark LaNeve, πιστεύει ότι «πάνω από το 75%» αυτών των κρατήσεων θα μεταφραστεί σε παραγγελίες. Από τον Δεκέμβριο, οι αντιπροσωπείες θα αρχίσουν οι επικοινωνίες με τους πελάτες προκειμένου να υπάρξει τελική εικόνα για τις πραγματικές παραγγελίες.

Advertisement

Δείτε ακόμα:

Νέα έκδοση για το Ford Fiesta ST

Advertisement

Ένα Ford Bronco με τον αέρα της Mustang Bullit

H πρώτη εικόνα του ηλεκτρικού Ford F-150

 

Advertisement