Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Πρώτη εικόνα του ηλεκτρικού Ford F-150

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πρώτη εικόνα του ηλεκτρικού Ford F-150

Mobility

Πρώτη εικόνα του ηλεκτρικού Ford F-150

Mobility

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του αμιγώς ηλεκτρικού F150 που ετοιμάζει για λανσάρισμα η Ford ως απάντηση στον ανταγωνισμό των pick up του είδους που τον τελευταίο καιρό, πληθαίνει.

Advertisement
Advertisement

Λίγο μετά την επιβεβαίωση της Ford ότι το ηλεκτρικό F-150 θα κατασκευαστεί σε νέες εγκαταστάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας, μια εικόνα teaser που δείχνει την μπροστινή όψη με τα φώτα του αυτοκινήτου.

Eνώ η Ford θα μπορούσε πολύ εύκολα να αποφασίσει να κάνει το ηλεκτρικό F-150 να μοιάζει σχεδόν με τις παραλλαγές του κινητήρα καύσης, αυτό το teaser αποκαλύπτει ότι το φορτηγό θα είναι ξεχωριστό σχεδιαστικά, τουλάχιστον όσον αφορά τη διαμόρφωση του εμπρός μέρους. Η εικόνα teaser αποκαλύπτει ότι το ηλεκτρικό pick up θα έχει μια ενιαία λυχνία LED σε όλο το πλάτος του μπροστινού μέρους και φώτα πορείας που θα φαίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα φώτα πορείας όπως φαίνεται αμυδρά στην πρώτη αυτή εικόνα που έχουμε στη διάθεσή μας, δείχνουν μικρά σε σχέση με το συνολικό μέγεθος της μάσκας. Η αισθητική παραπέμπει σε κάτι που έχει στοιχεία τόσο από το Rivian R1T, όσο και από το νέο Ford Bronco.

Advertisement
Advertisement

Πέρα από την εμφάνισή του, η Ford αναφέρει ότι το ηλεκτρικό F-150 θα διαθέτει δύο κινητήρες και θα προσφέρει περισσότερη ιπποδύναμη και ροπή από οποιοδήποτε F-150 που είναι διαθέσιμο σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι θα έχει περισσότερους από 450 ίππους του F-150 Raptor. Η Ford επιβεβαίωσε επίσης ότι το ηλεκτρικό μοντέλο θα είναι η έκδοση του μοντέλου με την καλύτερη επιτάχυνση ανάμεσα στα F-150 και θα έχει ικανότητα ρυμούλκησης μεγάλων σε βάρος τρέιλερ. Οι μικρές διαστάσεις του εμπρός ηλεκτροκινητήρα, θα επιτρέψουν στη Ford να διαμορφώσει ένα ακόμα χώρο αποθήκευσης κάτω από το τεράστιο εμπρός καπό.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Τα βελτιωμένα pick up της Roush 

To μυστικό πίσω από το video της Ford με τη ρυμούλκηση του τρένου (VIDEO)

Advertisement

Ram 1500 TRX: Το απόλυτο pick up με 700 ίππους