Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Online πωλήσεις και προσφορές από την FCA

Ελλάδα 9:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Online πωλήσεις και προσφορές από την FCA

ΝΕΑ

Online πωλήσεις και προσφορές από την FCA

ΝΕΑ

Η Fiat Chrysler Automobiles ξεκίνησε την πρωτοβουλία “Drive Forward”, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση των πωλήσεων αυτοκινήτων που έχουν σφυρηλατηθεί από τον κορωνοιό.

Advertisement
Advertisement

Ακολουθώντας τα βήματα της GM, η FCA θα προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές 0% χρηματοδότηση για 84 μήνες (7 έτη). Ως πρόσθετο μπόνους, τα μοντέλα του 2019 και του 2020 δεν θα απαιτούν χρήματα για 90 μέρες.

Η εκστρατεία ξεκινά σήμερα και η γενναιόδωρη χρηματοδότηση θα διατίθεται στα οχήματα Alfa Romeo, Chrysler, Dodge, Jeep, Ram και Fiat. Δεδομένου ότι ο ιός κρατά τους πελάτες έξω από τους εκθεσιακούς χώρους, η FCA ξεκινά μια νέα “Online Retail Experience”. Πρόκειται για ένα online πρόγραμμα πωλήσεων που θα επιτρέψει στους πελάτες να «ολοκληρώσουν τη διαδικασία αγοράς του οχήματος online και από την άνεση των σπιτιών τους».

Advertisement
Advertisement

Σε αντίθεση με το πρόγραμμα που βασίζεται στο Google Hangouts στην Ευρώπη, η Online Λιανική Εμπειρία θα επιτρέψει στους αγοραστές να εκτιμούν τέτοιου είδους συναλλαγές, να υποβάλλουν αιτήσεις πίστωσης, να λαμβάνουν εκτιμήσεις για τις τιμές και τις πληρωμές και να αναθεωρούν τα ηλεκτρονικά προγράμματα προστασίας των υπηρεσιών. Για να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία, οι πελάτες μπορούν να επισκεφτούν το DriveFCA.com, να πληκτρολογήσουν τον ταχυδρομικό κώδικα τους και στη συνέχεια να επιλέξουν την προτιμώμενη μάρκα τους. Στη συνέχεια επιλέγουν το μοντέλο που επιθυμούν, περιηγούνται στο διαθέσιμο απόθεμα, βλέπουν τις τιμές αγοράς και εκτιμούν παράλληλα την εμπορική αξία. Οι πελάτες μπορούν στη συνέχεια να προσθέσουν προγράμματα εξυπηρέτησης και προστασίας, πριν υποβάλουν τις πληροφορίες τους σε μια τοπική αντιπροσωπεία.

Οι συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ακολουθούν ένα απογοητευτικό εμπορικά πρώτο τρίμηνο. Ενώ η FCA είχε «ισχυρή δυναμική» τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, αυτό «αντισταθμίστηκε στο έπακρο από τις αρνητικές οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού τον Μάρτιο». Για το τρίμηνο, οι πωλήσεις αυτοκινήτων στις ΗΠΑ μειώθηκαν κατά 10% σε σχέση με τις αντίστοιχες του 2019, όπερ σημαίνει 446.768 μονάδες. Ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της FCA, Olivier Francois, δήλωσε: “Θέλουμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές υποστήριξη και να τους βοηθήσουμε οικονομικά, ενώ όλοι εργαζόμαστε χέρι-χέρι προς καλύτερες μέρες. Και θα συνεχίσουμε να διερευνούμε τις πρόσθετες ευκαιρίες που μπορούμε να δώσουμε στον πελάτη ως εταιρεία, προκειμένου να βοηθήσουμε καθώς όλοι μαζί βιώνουμε αυτή τη δύσκολη κατάσταση”.