Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Olympic Yacht Show: Τα ελληνικά σκάφη είχαν την τιμητική τους…

Ελλάδα 13:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Olympic Yacht Show: Τα ελληνικά σκάφη είχαν την τιμητική τους…

ΝΕΑ

Olympic Yacht Show: Τα ελληνικά σκάφη είχαν την τιμητική τους…

ΝΕΑ

Χιλιάδες επισκέπτες φιλοξένησε η Olympic Yacht Show και σχεδόν 100 σκάφη έκανε την εμφάνισή τους στο κοινό. Σκάφη χιλιάδων αλλά και… εκατομμυρίων ευρώ!

Advertisement
Advertisement

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η μαρίνα «Olympic Marine» που βρίσκεται στο Λαύριο φιλοξένησε την Olympic Yacht Show. Πρόκειται για μία έκθεση στην οποία παρουσιάζονται σκάφη που πωλούνται σε Ελλάδα και εξωτερικό ενώ ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό εξ αυτών κατασκευάζονται στη χώρα μας.

Ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και οι φίλοι της θάλασσας είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά σχεδόν 100 σκάφη, που ξεκινούσαν από το… ένα μέτρο και έφταναν μέχρι τα 30! Πολυεστερικά αλλά και φουσκωτά σκάφη έκαναν πρεμιέρα στην Olympic Yacht Show και όπως φάνηκε η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών έχει αναβαθμίσει τα προϊόντα σε πολλά επίπεδα.

Τα σκάφη Rafnar είναι από την Ισλανδία αλλά κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Η εταιρεία έδωσε το παρών με δύο σκάφη και την παράσταση έκλεψε όπως μπορείτε να δείτε το μπλε καμπινάτο Cross Cabin

Σκάφη για όλα τα γούστα

Όπως είχαμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά, τα νέα σκάφη και σε όλες τις κατηγορίες καλύπτοντας πλέον όλες τις ανάγκες και τα γούστα των πελατών.

Advertisement
Advertisement

Επιπλέον ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στα ελληνικά ναυπηγεία που έχουν ανεβάσει πολύ την ποιότητα, τον εξοπλισμό όπως και η σχεδίαση. Αυτό που παρατηρήσαμε ήταν οι ξένοι επισκέπτες που ήταν αρκετοί, γεγονός που δείχνει πως μόνο τυχαίες δεν είναι οι εξαγωγές σε όλον τον κόσμο.

Το… Ford Raptor ήταν εκεί και “τραβούσε” ένα τρέιλερ με σκάφος της Skipper – BSK

Θαλασσινός αέρας αισιοδοξίας

Μαζί με τα σκάφη οι φίλοι της θάλασσας πήραν γεύση τόσο από προϊόντα όσο και από υπηρεσίες, ενώ το παρών έδωσε τόσο η Yamaha όσο και η Mercury.

Σε γενικές γραμμές τα μηνύματα ήταν πολύ θετικά τόσο για τον κλάδο της θάλασσας όσο και για τους επιχειρηματίες αλλά και τους πελάτες και μάλιστα σε μία φαινομενικά δύσκολη παγκόσμια κατάσταση.

H Yamaha παρουσίασε το JET Bluster αλλά και δύο εξωλέμβιους κινητήρες (175 & 300) που έχουν και τη μεγαλύτερη ζήτηση στην Ελλάδα…

Advertisement

 

Πάρτε… γεύση

Παρακάτω μπορείτε να δείτε σκάφη που έκαναν την εμφάνισή τους κλέβοντας την παράσταση

Advertisement

 

 

 

Advertisement

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα νέα της πιάτσας, 352…
Διόδια: Έρχεται αναλογική χρέωση με βάση τα χιλιόμετρα!
Πώς διασώζεται ένας πιλότος της Formula 1; (+video)