Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Audi Q9

Ελλάδα 13:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Audi Q9

ΝΕΑ

Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο Audi Q9

ΝΕΑ

Η Audi, προγραμματίζει τη δημιουργία ενός καινούργιου SUV προκειμένου να ολοκληρώσει τη γκάμα της προς τα πάνω.

Advertisement
Advertisement

Στην Audi, δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται και με τα μεγάλα SUV. Μπορεί η ηλεκτροκίνηση να έχει κερδίσει έδαφος στην γκάμα της αλλά τα οχήματά της σε αυτή την κατηγορία παραμένουν σημαντικά, τόσο για το κύρος της όσο και για τα έσοδά της.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, η γερμανική εταιρεία εξελίσσει ένα νέο μοντέλο το οποίο θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις τόσο από τα  Q7/ Q8 (φωτογραφίες) όσο και από το Q6 που παρουσιάστηκε πρόσφατα και απευθύνεται στην κινεζική αγορά.

Advertisement
Advertisement

Το Q9, περί του οποίου πρόκειται, αναμένεται να παρουσιαστεί προς τα τέλη του 2024 και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στην αμερικανική αγορά από το 2025. Προς το παρόν, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για το νέο μοντέλο. Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις από τα δύο προαναφερθέντα οχήματα ώστε να αυξηθεί αντίστοιχα και ο εσωτερικός χώρος του.

Σκοπός των ανθρώπων της Audi είναι να έχουν ένα επταθέσιο SUV το οποίο να παρέχει περισσότερο ωφέλιμο χώρο για όλους τους επιβάτες του και τις αποσκευές τους. Έτσι, το Q9 θα είναι άμεσα ανταγωνιστικό και σε αυτόν τον τομέα με τις BMW X7 και Mercedes-Benz GLS-Class. To Q7 δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με τις αυτές αναφορικά με την άνεση χώρου.

Advertisement

Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό εάν το Q9 θα πωλείται και στην ευρωπαϊκή αγορά ή όχι. Όμως, εάν κρίνουμε από το παράδειγμα των συγκεκριμένων εταιρειών (δηλαδή, BMW και Mercedes-Benz) οι οποίες διαθέτουν τα δύο μοντέλα τους και στη Γηραιά Ήπειρο, πιθανότατα να πράξει το ίδιο και η Audi.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
To Audi Q9 θα πετά το γάντι στις BMW X7 και Mercedes GLS
Στα χέρια μας το Audi Q4 40 e-tron
Ποια κρίση; Σε άνοδο οι πωλήσεις των πολυτελών μοντέλων!