Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Brabus 900: Στους 900 ίππους η Mercedes GLS

Ελλάδα 10:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Brabus 900: Στους 900 ίππους η Mercedes GLS

ΝΕΑ

Brabus 900: Στους 900 ίππους η Mercedes GLS

ΝΕΑ

Για αυτούς που τα 800 PS δεν είναι αρκετά για τη Brabus 800, τότε θα νιώσετε χαρείτε ιδιαίτερα με 100 ίππους παραπάνω.

Advertisement
Advertisement

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Brabus παρουσίασε το Brabus 800, ωστόσο ο βελτιωτικός οίκος ένιωσε ότι το συγκεκριμένο SUV… δεν έχει φτάσει στο όριο. Έτσι λοιπόν, παρουσίασε το Brabus 900, το οποίο βασίζεται στην GLS αναβαθμισμένη τόσο αισθητικά όσο και μηχανικά.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι κάτω από το καπό υπάρχει ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος 4.5 V8 κινητήρας με συνολική απόδοση τους 900 ίππους και 1.250 Nm ροπής.

Η δύναμη μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου 9 σχέσεων της Mercedes. Η διαδικασία 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 4,2 δευτερόλεπτα και η μέγιστη ταχύτητα έχει περιοριστεί στα 320 χλμ./ώρα!

Advertisement
Advertisement

Το εργοστασιακό μοντέλου, που κρύβεται κάτω από το Brabus 900, είναι το πολυτελές Mercedes-Maybach GLS 600, το οποίο χάρη στον γερμανικό βελτιωτικό οίκο έχει «φουσκώσει» με ειδικό body kit αποτελούμενο από ανθρακονημάτινα τμήματα. Ακόμα, έχουν τοποθετηθεί χρωμιωμένα στοιχεία σε διάφορα σημεία του αμαξώματος. Το πολυτελές μοντέλο πατάει επάνω σε τεράστιους 24 ιντσών τροχούς με σπορ ελαστικά, ενώ το ύψος του αυτοκινήτου μπορεί να μειωθεί κατά 2,5 εκατοστά λόγω των αεροαναρτήσεων της Brabus.

Advertisement

Εκτός από την πολυτέλεια της Maybach, το εσωτερικό έχει δεχτεί και την περιποίηση της Brabus. Αυτό μεταφράζεται σε μια όμορφη διχρωμία μαύρο και μπεζ με ειδικές τεχνοτροπίες στις ραφές και δερμάτινες επενδύσεις υψηλής ποιότητας.

Εάν έχετε αγοράσει τη Mercedes-Maybach GLS 600, αφενός θα θέλαμε να γνωριστούμε καλύτερα, αφετέρου μπορείτε να πάρετε προσφορά από τη Brabus σχετικά για την αναβάθμιση μέσα από το επίσημο site της εταιρείας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Brabus 800 θέλει μερικά supercars για πρωινό!
Η Brabus φτιάχνει την απόλυτη Mercedes G-Class
H Mercedes-Maybach GLS εν δράσει (video)