Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Βαρδινογιάννης επιστρέφει σε αγώνα ράλι…

Ελλάδα 1:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Βαρδινογιάννης επιστρέφει σε αγώνα ράλι…

ΝΕΑ

Ο Βαρδινογιάννης επιστρέφει σε αγώνα ράλι…

ΝΕΑ

Δεύτερη φετινή συμμετοχή με Ford Fiesta Rally3 για τον Ανδρέα Βαρδινογιάννη και συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή

Advertisement
Advertisement

Το Σαββατοκύριακο 21-22 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθείς το ράλι σπριντ Κορίνθου, ένας αγώνας που αποτελεί τον τρίτο γύρο του Πανελληνίου κυπέλλου χώματος.

Ο αγώνας διεξάγεται στην ειδική διαδρομή «Χιλιομόδι», με 39 αγωνιστικά πληρώματα να δίνουν το παρών και να ετοιμάζονται για χωμάτινες… μάχες.

Φαβορί του αγώνα είναι ο Παναγιώτης Παραδείσης (Mitsubishi EVO) ο οποίος έχει συγκεντρώσει το απόλυτο των βαθμών στους δύο πρώτους αγώνες του κυπέλλου σε Σκούρτα και Λιβαδειά. Αν κερδίσει τον αγώνα θα κατακτήσει και τον τίτλο του κυπελλούχου χώματος για το 2023. Την πρώτη του νίκη σε επίπεδο γενικής θα επιδιώξει να πετύχει ο Πάνος Ισμαήλος (Mitsubishi EVO) που έχει με τη σειρά του μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο.

Advertisement
Advertisement

Επιστροφή Βαρδινογιάννη

Μεταξύ άλλων το παρών θα δώσει και ο “Flandy” με συνοδηγό τον Κώστα Στεφανή. Ο 24άχρονος οδηγός δεν είναι άλλος από τον Ανδρέα Βαρδινογιάννη (ο μεσαίος γιος του Γιάννη Βαρδινογιάννη – Jigger) ο οποίος θα τρέξει γα δεύτερη φορά σε αγώνα ράλι (η πρώτη συμμετοχή του ήταν στο Ράλι Φθιώτιδος τον περασμένο Ιούλιο) . Ο ίδιος θα συμμετάσχει με Ford Fiesta Rally3 έχοντας στόχο την εμπειρία αλλά και ένα καλό αποτέλεσμα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Οκτωβρίου, όπου τα πληρώματα θα αγωνιστούν 3 φορές στην ειδική διαδρομή «Χιλιομόδι», η οποία έχει μήκος 11.47 χιλιόμετρα. Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα ανέρχονται σε 34.41 χλμ και τα συνολικά χιλιόμετρα του αγώνα είναι 131.34 χλμ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το υπερσπάνιο αυτοκίνητο του Γιάννη Βαρδινογιάννη
Έρχεται στην Ελλάδα Skoda Fabia RS αξίας… 320.000 ευρώ!
F1 GP ΗΠΑ: Προεπισκόπηση

Advertisement