Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ο Travis Pastrana ξεσαλώνει και πάλι (+video)

Ελλάδα 22:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο Travis Pastrana ξεσαλώνει και πάλι (+video)

ΝΕΑ

Ο Travis Pastrana ξεσαλώνει και πάλι (+video)

ΝΕΑ

O νέος πρωταγωνιστής των βίντεο Gymkhana βάζει το μοναδικών χαρακτηριστικών Subaru WRX STI απέναντι σε ένα εξίσου ιδιαίτερο Nissan Altima.

Advertisement
Advertisement

Οι λάτρεις των θεαματικών βίντεο που έχουν δημιουργήσει μία νέα μόδα, ιδίως στις ΗΠΑ και σπάνε τα ταμεία στο YouTube, έχουν πλέον τον δικό τους «ήρωα», τον Travis Pastrana, ο οποίος αντικατέστησε το 2020 τον έτερο θεαματικό οδηγό, Ken Block.

Μετά λοιπόν το 11ο επεισόδιο της σειράς, το οποίο συγκέντρωσε πάνω από 2,2 εκατομμύρια προβολές, ο Pastrana επιστρέφει με το ειδικά κατασκευασμένο Subaru WRX STI, αυτή τη φορά βάζοντάς το απέναντι στο Nissan Altima του πρωταθλητή Formula Drift, Chris Forsberg.

Advertisement
Advertisement

Στόχος το ποιο από τα δύο «τέρατα» θα επικρατήσει σε μία άτυπη μονομαχία από στάση, αλλά και εν κινήσει, με το αποτέλεσμα, όπως θα διαπιστώσετε και εσείς να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Από τη μία πλευρά έχουμε το αυτοκίνητο του Pastrana, που ουσιαστικά μοιάζει ελάχιστα με ένα συμβατικό «Scooby», καθώς διαθέτει έναν κατασκευασμένο, ειδικά για τον τρελαμένο Αμερικάνο, boxer κινητήρα 2,3 λίτρων, που προέρχεται από το αγωνιστικό μοντέλο του πρωταθλήματος RallyCross, όπως και ο στροφαλοφόρος άξονας. Σε συνδυασμό με την τοποθέτηση μεγαλύτερου υπερτροφοδότη, η μέγιστη απόδοσή του φτάνει αισίως τους 874 PS.

Advertisement

Από την άλλη, έχουμε ένα Nissan Altima, στο οποίο έχει τοποθετηθεί μία βελτιωμένη έκδοση του twin-turbo V6 των 3,8 λίτρων, που γνωρίζουμε από το Nissan GT-R. Μόνο που εδώ η ισχύς έχει εκτοξευθεί από τους 570 στους 1.318 PS, ενώ ανάλογα τις περιπτώσεις μπορεί να ξεπεράσει και τους 2.000. Μπορεί λοιπόν να υπερέχει σε ισχύ, όμως ας μην ξεχνάμε ότι η κίνηση μεταφέρεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς, με το WRX STI να διαθέτει μόνιμη τετρακίνηση, δίνοντάς του πλεονέκτημα στις επιταχύνσεις από στάση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Fast and Furious 9: Τι έγινε πίσω από τις κάμερες (+video)
Porsche Taycan κοντράρει Fiat Panda 4×4 (+video)
Κόντρα McLaren Senna – Ford Mustang Hoonicorn (VIDEO)


Advertisement