Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Porsche Taycan κοντράρει Fiat Panda 4×4 (+video)

Ελλάδα 6:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Porsche Taycan κοντράρει Fiat Panda 4×4 (+video)

ΝΕΑ

Porsche Taycan κοντράρει Fiat Panda 4×4 (+video)

ΝΕΑ

Μία ηλεκτρική Taycan ενάντια σε ένα τετρακίνητο Fiat Panda (πρώτης γενιάς) είναι η πιο απροσδόκητη «κόντρα» του 2020.

Advertisement
Advertisement

Οι συνθήκες με το μισολιωμένο χιόνι σίγουρα δεν βοήθησαν κανένα αυτοκίνητο.

Οι αγώνες ταχύτητας ανάμεσα σε δύο οχήματα αποτελούν την μοναδική διαδικασία για να μάθουμε πιο αυτοκίνητο/οδηγός είναι ταχύτερο. Η επιτάχυνση και η τελική ταχύτητα (ή ταχύτητα εξόδου) πρέπει να μετρηθούν με ακρίβεια, να επαληθευτούν, να επανεξεταστούν και να καταγραφούν για να διασφαλιστεί η εγκυρότητά τους.

Βέβαια στις… κόντρες, που γίνονται στο δρόμο δεν υπάρχει η εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Μερικές από αυτές είναι απλά παιχνίδια και το σύντομο βίντεο από τη σελίδα του «Autopareri» το αποδεικνύει με μία περίεργη κόντρα ανάμεσα σε μια Porsche Taycan και ένα Fiat Panda 4×4 (πρώτης γενιάς).

Advertisement
Advertisement

Οι λεπτομέρειες για τα δύο αυτοκίνητα είναι λιγοστές, αν και τα δύο έχουν τετρακίνηση. Οι δύο αγωνίζονται σε ένα μικρό που είναι καλυμμένος με χιόνι και λάσπη. Δεν είναι ξεκάθαρο τι μοτέρ «φορά» το Panda πρώτης γενιάς, παρόλο που φυσιολογικά είναι ένας μικρός τετρακύλινδρος κινητήρας 1000 ή 1200 κ.εκ. και σίγουρα δεν είναι ένα από τα σπάνια ηλεκτρικά Panda. Η τετρακίνητη Porsche είναι πιθανό να αποδίδει τουλάχιστον 522 ίππους εάν είναι μοντέλο 4S, αν και μάλλον (αν αναγνωρίσαμε σωστά από τους τροχούς) είναι η έκδοση Turbo S με 750 ίππους.

Στην εκκίνηση το Panda φαίνεται να ξεφεύγει, αλλά η Porsche καλύπτει την διαφορά καταφέρνει όμως να… νικήσει; Δείτε το video:

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Κόντρα Audi R8 V10 vs Acura NSX V6 Hybrid (VIDEO)

Ferrari F8 Tributo και McLaren 720S κόντρα σε 400άρι (VIDEO)

Η McLaren Speedtail κοντράρει μαχητικό αεροσκάφος (+vid)

Advertisement