Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κόντρα McLaren Senna – Ford Mustang Hoonicorn (VIDEO)

Ελλάδα 12:24
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Κόντρα McLaren Senna – Ford Mustang Hoonicorn (VIDEO)

ΝΕΑ

Κόντρα McLaren Senna – Ford Mustang Hoonicorn (VIDEO)

ΝΕΑ

Φέρνοντας ένα video game στον πραγματικό κόσμο, βλέπουμε τη Mustang του Ken Block, με τον ίδιο πίσω από το τιμόνι, να κάνει κόντρα με μια McLaren Senna– και φυσικά, να μην είναι καν αμφίρροπος ο αγώνας.

Advertisement
Advertisement

Μικρή σημασία έχει που η McLaren δεν έχει σχεδιαστεί για τέτοιου είδους χρήση, μια και όλα στη διαδρομή του Ken Block, γίνονται για το «φαίνεσθε».

Έχουμε ήδη δει κάποιες δυνατές κόντρες αυτόν το μήνα. Λίγες μόλις μέρες πριν, είδαμε τη μάχη των απόλυτων supercars που ξέραμε από πριν το νικητή και είχε στη μια μεριά τη McLaren P1 και στην άλλη τη μυθική Ferrari F40. Για τη συγκεκριμένη μάχη, είχαμε μάλιστα ταχθεί υπέρ της παλιότερης χρονολογικά Ferrari που όμως είναι για πολλούς λόγους ένα από τα καλύτερα τετράτροχα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ εκεί έξω. Τώρα, αυτό που έχουμε μπροστά μας, είναι η κόντρα δύο αταίριαστων αυτοκινήτων που έχουν άλλο προορισμό το ένα και άλλο το δεύτερο.

Advertisement
Advertisement

Η ομάδα των Hoonigans, φέρνει αντιμέτωπη μια McLaren Senna, με το εξωφρενικό Ford Mustang Hoonicorn που οδηγεί ο Ken Block. Όσον αφορά την ιπποδύναμη, η Mustang με τους 1.400 ίππους και την τετρακίνηση, προφανώς και έχει πλεονέκτημα έναντι των 790 ίππων της Senna που έχει τη μετάδοση της κίνησης να αφορά μόνο τους πίσω τροχούς. Παρ’ όλα αυτά, το θέαμα είναι συναρπαστικό, με τον Ken Block να μην αφήνει άλλη μια ευκαιρία για «φτηνή επίδειξη» και να οδηγεί το Hoonicorn σε αλλεπάλληλες επικρατήσεις στην κόντρα της ευθείας, δίνοντας μάλιστα και πλεονέκτημα στον οδηγό της McLaren Senna.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

To Subaru WRX STi πρωταγωνιστεί στο νέο Gymkhana (VIDEO)

Οδηγός της F1 διαλύει μια σπάνια McLaren (Φωτογραφίες)

Advertisement

Το εντυπωσιακό Hoonifox: Το νέο παιχνίδι του Ken Block (VIDEO)