Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Fast and Furious 9: Τι έγινε πίσω από τις κάμερες (+video)

Ελλάδα 6:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Fast and Furious 9: Τι έγινε πίσω από τις κάμερες (+video)

ΝΕΑ

Fast and Furious 9: Τι έγινε πίσω από τις κάμερες (+video)

ΝΕΑ

Ένα νέο video clip μας αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες και πως δημιουργούνται οι πολλαπλές συγκρούσεις.

Advertisement
Advertisement

Οι μεγάλες καταστροφές οχημάτων, συνεχίζονται στις ταινίες Fast & Furious κάποιες είναι απολύτως αληθινές, ενώ άλλες λήψεις έχουν παραχθεί από υπολογιστή (CGI).

Η διανομή του ένατου sequel των ταινιών Fast and Furious στους κινηματογράφους καθυστέρησε αρκετές φορές λόγω της πανδημίας του covid-19, αλλά τελικά η ταινία θα φτάσει τελικά στις αίθουσες στις 25 Ιουνίου. Ωστόσο, οι άνθρωποι που περιμένουν τον Vin Diesel και την υπόλοιπη συμμορία να επιστρέψουν στις κόντρες στους δρόμους του Λος Άντζελες, θα απογοητευτούν. Αυτό το κομμάτι των ταινιών έχει αντικατασταθεί εδώ και πολύ καιρό από εκρήξεις, όπλα, μάχες και όπως πρόκειται να δούμε στο Fast 9, ακόμη και κάποια διαστημική δράση.

Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε στο επίσημο κανάλι των ταινιών στο YouTube «The Fast Saga» δείχνει ότι η ένατη ταινία θα περιστρέφεται σε μεγάλο βαθμό γύρω από τα αυτοκίνητα. Πολλοί λένε πως η ταινία θυμίζει videogame και δεν έχουν άδικο. Αν έχετε παίξει Carmageddon ή Twisted Metal, υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα να απολαύσετε τον… πανικό που προκαλείται στη νέα ταινία του Justin Lin. Βέβαια η ταινία δεν προσφέρεται για σκέψη και προβληματισμό αλλά αποτελεί μία ευκαιρία για διασκέδαση στο τέλος της ημέρας.

Advertisement
Advertisement

Αυτό που δεν μπορούμε να φανταστούμε είναι πόση προετοιμασία χρειάστηκε είτε οι σκηνές γυρίστηκαν κανονικά είτε δημιουργήθηκαν με την μέθοδο του CGI. Πάρτε, για παράδειγμα, το πλάνο των 4 δευτερολέπτων με το Toyota 86, που… καταστρέφει ένα κτίριο. Ο σκηνοθέτης της ταινίας είπε ότι χρειάστηκαν λιγότερο από οκτώ μήνες για την προετοιμασία και τέσσερις ημέρες για να την γυρίσουν. Τον Νοέμβριο του 2019 όταν τελείωσε η κινηματογράφηση, ο Justin Lin χαρακτήρισε το Fast 9 ως «την πιο φιλόδοξη ταινία της σειράς».

Η ένατη ταινία δεν θα σηματοδοτήσει το τέλος του μακροχρόνιου franchise ταινιών, καθώς τα Fast and Furious 10 και 11 έχουν ήδη επιβεβαιωθεί. Τα γυρίσματα για τα 10 και 11 δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, οπότε θα χρειαστούν λίγα χρόνια ακόμη πριν αρχίσουμε να ανακαλύπτουμε πώς σχεδιάζει ο Justin Lin να συνεχίσει  το εξαιρετικά δημοφιλές franchise.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέο trailer για το Fast & Furious 9 (+video)
Έρχεται το Fast & Furious 9 (+video)
Πωλείται η Corvette Grand Sport του Fast and Furious 5

Advertisement