Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Στο «σφυρί» η Ferrari F50 του Ροντ Στιούαρτ

Ελλάδα 17:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Στο «σφυρί» η Ferrari F50 του Ροντ Στιούαρτ

ΝΕΑ

Στο «σφυρί» η Ferrari F50 του Ροντ Στιούαρτ

ΝΕΑ

Το «μείγμα» μιας κορυφαίας δημιουργίας του Maranello και ενός θρυλικούς ροκ σταρ, είναι πραγματικά εκρηκτικό.

Advertisement
Advertisement

Στον κόσμο των supercars, πιθανώς μερικά μόνο ονόματα προκαλούν το ίδιο επίπεδο θαυμασμού και… φθόνου με τη Ferrari F50.

Το μοντέλο είναι συνώνυμο της ταχύτητας, της κομψότητας και του κύρους, από την πρεμιέρα του το 1995. Όταν προσθέτετε το όνομα ενός θρυλικού ροκ εν ρολ σταρ, όπως αυτό του Ροντ Στιούαρτ στη μίξη, έχετε το αποτύπωμα μιας πραγματικά σπουδαίας ιστορίας.

Αυτή είναι η ιστορία μιας κόκκινης Ferrari F50 που κάποτε ανήκε στον εμβληματικό Σκωτσέζο μουσικό και τώρα πρόκειται να δημοπρατηθεί, με όλα τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την ιστορία του και έχοντας υποβληθεί σε όλες τις επιβεβλημένες εργασίες συντήρησης.

Advertisement
Advertisement

Κάθε Ferrari F50, με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα V12 4,7 λίτρων, είναι ένα πραγματικό αναλογικό supercar. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο καθώς παραδόθηκε ολοκαίνουριο στον Ροντ Στιούαρτ.

Βγήκε από τη γραμμή παρταγωγής το 1996 και αρχικά εισήχθη από την Maranello Concessionaires Ltd στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 1997. Τα αρχεία δείχνουν ότι το αυτοκίνητο έκανε μια σύντομη παραμονή στο Ντουμπάι το 2002, για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το 2007. Έκτοτε, είχε αλλάξει έξι ιδιοκτήτες, με αποκορύφωμα τον σημερινό πωλητή, οποίος το φρόντιζε για περισσότερα από 2,5 χρόνια.

Advertisement

Το ιταλικό supercar έχει «γράψει» στο κοντέρ του περήφανα μόλις 17.699 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο υποβλήθηκε πρόσφατα σε ετήσιο σέρβις και αντικατάσταση συμπλέκτη τον Αύγουστο του 2023, διασφαλίζοντας ότι παραμένει σε κατάσταση αιχμής για τον νέο του ιδιοκτήτη.

Advertisement

Η διαδικασία δημοπράτησης, από την Cars, βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο 10ήμερο, με την υψηλότερη προσφορά -μέχρι στιγμής- να φτάνει τα 2.444.410 δολάρια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η πιο ακριβή Ferrari που φτιάχτηκε ποτέ;
Αυτή είναι η πιο ξεχωριστή Ferrari Testarossa που πωλείται
Ferrari SP-8: Δύο εκατομμύρια ευρώ για έναν «μερακλή» πελάτη

Advertisement