Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

O Tim Allen μας δείχνει τη συλλογή των αυτοκινήτων του (VIDEO)

Ελλάδα 10:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

O Tim Allen μας δείχνει τη συλλογή των αυτοκινήτων του (VIDEO)

ΝΕΑ

O Tim Allen μας δείχνει τη συλλογή των αυτοκινήτων του (VIDEO)

ΝΕΑ

Αποδεικνύεται ότι ο Tim Allen είναι ένας γνήσιος petrolhead που αφιερώνει πολύ χρόνο και χρήμα στα… τετράτροχα πάθη του, με τα οποία έχει συνθέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή. Ο Tim Allen, ο εμβληματικός Αμερικανός κωμικός έχει μια απίστευτη συλλογή αυτοκινήτων που περιλαμβάνει πολλά και ενδιαφέροντα, ακόμα και από την Ευρώπη.

Advertisement
Advertisement

Ο Allen στεγάζει τα αυτοκίνητά του σε ένα πρώην κατάστημα χρωμάτων στη Νότια Καλιφόρνια και η συλλογή του αποτελείται από οχήματα από όλες τις εποχές και με διαφορετικό χαρακτήρα, καθότι προφανώς ο διάσημος κωμικός, έχει μεγάλη βεντάλια ενδιαφέροντος πάνω στα αυτοκίνητα. Το πρώτο όχημα για το οποίο μιλάει ο ίδιος στο video που παραθέτουμε πιο κάτω, είναι το Ford Bronco του 1972 της γυναίκας του. Ο Allen παραδέχεται ότι δεν είναι οπαδός της εκτός δρόμου οδήγησης έτσι όπως την «πρεσβεύει» το Bronco, σημειώνοντας παράλληλα ότι το μεταξόνιο είναι πολύ κοντό και τα ελαστικά πολύ μεγάλα οπότε και το κρατούν ψηλά σε ένα σχετικά μικρό εμβαδόν. Επισημαίνει επίσης το γοητευτικό Volvo P1800 που αρέσει πολύ στη γυναίκα του.

Μέσα από τη συλλογή του, ο ίδιος ξεχωρίζει και ένα Chevrolet Impala που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό που προκύπτει στη διάρκεια του video, είναι πως ο Allen είναι οπαδός της Ford και ένα από τα καλύτερα παραδείγματα της μάρκας που διαθέτει είναι ένα λευκό RS200. Μια πιο πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή του είναι το Mustang Shelby GT350R, ενώ επίσης μέρος της συλλογής του είναι ένα καινούργιο ασημένιο Ford GT για χάρη του οποίου όπως λέει, πούλησε Porsche Carrera GT που είχε. Έχει ενδιαφέρον να βλέπουμε κάποιους από τους διάσημους ηθοποιούς να ασχολούνται με τα αυτοκίνητα με μεράκι και αφοσίωση, διαθέτοντας τόσο ενδιαφέρουσες συλλογές με τέτοια «πολυφωνία», από super sport μοντέλα, έως απλά μοντέλα που είχαν παραχθεί για να καλύψουν τις απλές ανάγκες για μετακίνηση.

Advertisement
Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΕΠΙΣΗΣ:
Kλασικό Ford Bronco με 466 ίππους
Δοκιμή: Ford Puma ST
Χωμάτινες περιπέτειες με το Ford F-150 Raptor (VIDEO)