Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Κλασσικό Ford Bronco με 466 ίππους

Ελλάδα 20:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλασσικό Ford Bronco με 466 ίππους

ΝΕΑ

Κλασσικό Ford Bronco με 466 ίππους

ΝΕΑ

Παρά την έλευση του νέου Ford Bronco υπάρχουν πολλοί που θα προτιμήσουν την πρόταση της Classic Recreations που συνδυάζει την εικόνα του κλασσικού μοντέλου με σύγχρονη τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Η Classic Recreations από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ είναι γνωστή για τις restomod μετατροπές κλασσικών Mustang όμως αυτή τη φορά η αμερικάνικη εταιρία έρχεται με μια εντυπωσιακή πρόταση που αφορά το Bronco πρώτης γενιάς που κατασκευάστηκε από το 1967 έως το 1977.

Εξωτερικά έχει διατηρηθεί αναλλοίωτη η εικόνα του πρωτότυπου μοντέλου έχοντας βέβαια δεχθεί μια πλήρη ανακατασκευή ώστε να δείχνει σαν να έχει βγει μόλις από την γραμμή παραγωγής της Ford. Ωστόσο οι πρώτες ενδείξεις του μυστικού που κρύβεται πίσω από την κλασσική εικόνα έρχονται από το εσωτερικό όπου η Classic Recreations έχει τοποθετήσει νέα καθίσματα με δερμάτινες επενδύσεις καθώς και ένα υπερσύγχρονο πεντακάναλο ηχοσύστημα της Focal.

Ford Bronco Classic Recreations

Advertisement
Advertisement

Η πραγματική αποκάλυψη αφορά όμως το μηχανολογικό υπόβαθρο του Bronco ξεκινώντας από το σασί που έχει αναβαθμιστεί με επιπλέον ενισχύσεις σε συνδυασμό με ανάρτηση αγωνιστικού τύπου της Fox Racing και άξονες μετάδοσης High Pinion Dana της Currie. Το πακέτο του αναβαθμισμένου πλαισίου ολοκληρώνεται από τα καθαρόαιμα εκτός δρόμου ελαστικά BF Goodrich KO2 και τα φρένα με εξαπίστονες δαγκάνες.

Αντίστοιχα εντυπωσιακές είναι και οι επιλογές κάτω από το καπό όπου τον εργοστασιακό κινητήρα έχει αντικαταστήσει ένας 5.0λιτρος V8 της Ford Performance με απόδοση που αγγίζει τους 466 ίππους. Πάντως αξίζει να σημειώσουμε πως οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταβάλλουν στην Classic Recreations σχεδόν 190.000 ευρώ για την απόκτηση του ριζικά ανακατασκευασμένου και αναβαθμισμένου Bronco.

Ford Bronco Classic Recreations

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πόσα θα δίνατε για αυτό το Ford Escort MkII Gr.4;
Αποκαλύφθηκε το Ford Ranger Stormtrack (+video)
O Richard Hammond πίσω από το τιμόνι της Ford Mustang Mach 1 (video)