Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Ο συνιδρυτής της Apple αγόρασε Lucid Air

Ελλάδα 21:03
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο συνιδρυτής της Apple αγόρασε Lucid Air

Mobility

Ο συνιδρυτής της Apple αγόρασε Lucid Air

Mobility

Τι και αν έχει συνδυάσει το όνομα του με την Apple, τι και αν υπήρξε λάτρης των Tesla, ο Steve Woznik ανακοίνωσε το νέο του απόκτημα.

Advertisement
Advertisement

Αυτό δεν είναι άλλο από ένα εντυπωσιακό Lucid Air, ένα ηλεκτρικό φυσικά που λανσάρεται στις ΗΠΑ με χαμηλότερη τιμή από το Tesla Model 3.

O άνθρωπος που ίδρυσε την Apple στο πλευρό του Steve Jobs δεν θα μπορούσε να περιμένει τα σχέδια της εταιρείας σχετικά με την παραγωγή ηλεκτρικού αυτοκινήτου να πάρουν σάρκα και οστά. Άλλωστε αυτά πολύ πιθανό να πάνε ακόμα πιο πίσω και από το 2025 που στοχεύει η εταιρεία, με την ομάδα που δούλευε πάνω σε αυτό να αποτελεί πλέον παρελθόν.

Advertisement
Advertisement

Δεν θα μπορούσε όμως και να συνεχίσει να είναι φίλος των Tesla, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που επέκρινε την αξιοπιστία της αυτόνομης οδήγησης και τα συστήματα της εταιρείας. Και θα μας πείτε, τολμάει κάποιος να πάει κόντρα στο Elon Musk; Αν δεν μπορεί ο Steve Woznik, τότε μάλλον δεν μπορεί κανείς!

Ο Αμερικανός λοιπόν προτίμησε να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Lucid, παρά να κάνει δημόσιες σχέσεις με την Apple ή την Tesla, καμαρώνοντας στο Twitter σχετικά με το νέο του απόκτημα. Δείτε και εσείς περισσότερα σχετικά με το Lucid Air στο παρακάτω βίντεο:

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιο είναι το πιο αεροδυναμικό premium αυτοκίνητο στον κόσμο; (VIDEO)

Advertisement

Αρχές Σεπτέμβρη η έναρξη παραγωγής του Lucid Air

Το crossover της Lucid χωρίς καμουφλάζ