Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Αρχές Σεπτέμβρη η έναρξη παραγωγής του Lucid Air

Ελλάδα 15:40
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Αρχές Σεπτέμβρη η έναρξη παραγωγής του Lucid Air

Mobility

Αρχές Σεπτέμβρη η έναρξη παραγωγής του Lucid Air

Mobility

Το πολυτελές ηλεκτρικό sedan της Lucid, θα ξεκινήσει να παράγεται από τις 9 Σεπτεμβρίου σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας που έχει το Air σε προχωρημένο στάδιο δοκιμών στο δρόμο.

Advertisement
Advertisement

Επίσημο ντεμπούτο στην παραγωγή του Lucid Air αναμένεται να γίνει στις 9 Σεπτεμβρίου, με μια διαδικτυακή εκδήλωση που όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, θα είναι εντυπωσιακή όσο και οι λεπτομέρειες που θα ανακοινωθούν για το αυτοκίνητό της. Το μοντέλο που εν πολλοίς θέλει να κλέψει τη δόξα του Tesla Model S, θα είναι ικανό για εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και αυτονομία που θα φτάνει τα 644 χιλιόμετρα με μια πλήρη φόρτιση.

Advertisement
Advertisement

Από τις προηγούμενες αποκαλύψεις της εταιρείας, έχουμε πληροφορηθεί πως τα 100 χλμ./ώρα από στάση θα είναι υπόθεση που θα διαρκεί λιγότερο από 2,5 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητά του θα είναι 322 χλμ./ώρα. Εκτός από την ανακοίνωση της επίσημης ημερομηνίας αποκάλυψης του αυτοκινήτου, ο Lucid ανέφερε ότι έχει ξαναρχίσει το πρόγραμμα δοκιμών, με ένα στόλο από Air να βγαίνουν στο δρόμο από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας.

default

Αξίζει να σημειωθεί πως συνεχίζεται η κατασκευή της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων της Lucid στο Casa Grande της Αριζόνα, η οποία είναι και αυτή προγραμματισμένη να εγκαινιαστεί φέτος.