Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Το crossover της Lucid χωρίς καμουφλάζ

Ελλάδα 5:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το crossover της Lucid χωρίς καμουφλάζ

Mobility

Το crossover της Lucid χωρίς καμουφλάζ

Mobility

Κατά τη διάρκεια φωτογράφησης προφανώς για τις εταιρικές ανάγκες, το ηλεκτρικό crossover της Lucid, «συνελήφθη» χωρίς καμουφλάζ μαζί με το Air.

Advertisement
Advertisement

Η Lucid, μετά το sedan Air που διακρίνεται και αυτό στις φωτογραφίες, ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ηλεκτρικό crossover της και για το λόγο αυτό προετοιμάζεται πυρετωδώς.

Ενώ οι λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές είναι περιορισμένες, στο tweeter έχει κυκλοφορήσει ένα σετ φωτογραφιών από κάποιον που συνάντησε τα μοντέλα της Lucid κατά τη διάρκεια της φωτογράφησης προφανώς για τις ανάγκες της εταιρείας, το press kit, κλ.π. Οι περαστικοί από το σημείο καθώς και ο φωτογράφος που έδωσε στη δημοσιότητα τις συγκεκριμένες φωτογραφίες, αναγκάστηκαν να σταματήσουν από την αστυνομία που συνόδευε την αντιπροσωπεία των ανθρώπων της Lucid που ήταν στο σημείο για τις ανάγκες της φωτογράφησης.

Advertisement
Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε, το crossover διαθέτει ένα ιδιαίτερο παρμπρίζ και μια ξεχωριστή γραμμή οροφής με αρκετά μεγάλη απόκλιση από τα αισθητικά δεδομένα του Air. Μπορεί επίσης να διακρίνει κανείς τη σιλουέτα του αυτοκινήτου συνολικά, με τα πλαστικά φρύδια στα φτερά και κάτι που φαίνεται να είναι χερούλι πόρτας. Επίσης διακρίνοντας τόσο η πανοραμική οροφή, όσο και το ενιαίο φωτιστικό σώμα πίσω που εκτείνεται από τη μια άκρη έως την άλλη. Σε μια από τις εικόνες που φαίνεται το crossover δίπλα στο Air, φαίνεται πως είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το ηλεκτρικό sedan, ενώ από το μέγεθος αλλά και το σχεδιασμό του, θα μπορεί να φιλοξενεί 7 ή 8 άτομα στην καμπίνα του.

Δείτε ακόμα: Το εντυπωσιακό ηλεκτρικό μέλλον είναι εδώ!

Advertisement

Με αυτονομία πάνω από 800 χλμ. το Lucid Air

Πιο είναι το πιο αεροδυναμικό και πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κόσμο;

Advertisement